Неділя, 28.04.2024, 16:52Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

18:54
КУЛІНАРНА БИТВА

7 квітня біля ЦЕВ «Юність»  уперше в місті Шостка наш навчальний заклад проводив захід «Кулінарна битва». Конкурс проводився з благодійною метою: зібрати кошти за приготовлені учнями страви для допомоги бійцям, які знаходяться в зоні проведення АТО.  А змагалися між собою дві команди учнів, які навчаються за професіями «Кухар, кондитер, адміністратор (господар) залу» (групи 25-К та 36-К) та «Майстер ресторанного обслуговування, адміністратор» (групи 27-М та 40-М). 

Конкурсанти  змагалися у швидкості  виготовлення  страв та у спритності їх розпродажу. З поданих продуктів учасники виготовляли  чизбургери, хот-доги, сосиски в тісті, шаурму, млинці з сиром і фруктами, готували чай та каву. Кожна команда продавала свої шедеври глядачам, яких, до речі, зібралося чимало. Мешканці  та гості міста стали свідками чудового кулінарного видовища. Їх вразила не лише гарна професійна підготовка наших учнів,  а й  порадували номери художньої самодіяльності та конкурси, за які учасники з числа глядачів отримували солодкі призи. 

Після того, як усі кулінарні вироби були продані, лічильна комісія перерахувала кошти, зібрані кожною командою. У підсумку перемогу отримала команда кухарів, яка зібрала 1679 гривень, а комадна майстрів - 1495 гривень.

Приємно було спостерігати, що в нашому місті є небайдужі до таких заходів  -  благодійних акцій.  Адже всі кошти, зібрані учасниками шоу, будуть направлені на допомогу нашим захисникам.

Дякуємо учасникам кулінарної битви, вболівальникам та усім, хто взяв участь у нашому заході. Окрему подяку хочемо оголосити майстрам виробничого навчання, які підготували учнів-конкурсантів: Зевако Т.М., Ляшенко О.С., Сєдовій Т.П., Роговій С.Р., Дмитроченко І.П., Мартиненко В.І. 

Ми сподіваємося, що такі заходи стануть гарною традицією нашого закладу.

Команда червоних (майстер ресторанного обслуговування, адміністратор)

Команда фіолетових (кухар, кондитер, адміністратор)

Переглядів: 782 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 3
3 oksanamaktyr  
Захід пройшов на вищому рівні. Молодці! Сподіваємось, наступного разу буде ще цікавіше!!!

2 admin  
0
Наші учні - НАЙКРАЩІ, НАЙТАЛАНОВИТІШІ, НАЙМАЙСТЕРНІШІ! Було цікаво та ДУЖЕ СМАЧНО! hands  hands  hands

1 Викулька  
Было очень классно и интересно!!! Нужно повторить!))) Все просто супер!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту