Понеділок, 05.12.2016, 16:33Вітаю Вас Гість

Державний навчальний заклад
"Шосткинський центр
професійно-технічної освіти"

Головна | Мій профіль | Вихід | Реєстрація | Вхід
Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Israel
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Ми в контакті

Зворотний зв'язок
E-mail відправника:
Тема листа:
Текст повідомлення:


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

АДМІНІСТРАТОР (ГОСПОДАР) ЗАЛУ


      Перед сучасною молоддю, а особливо перед випускниками шкіл завжди постають питання: яку професію обрати?, ким бути? Вибір професії для сучасного випускника декілька відрізняється від вибору професії 10-15 років тому. Адже ситуація навколо нас стрімко змінюється, і, щоб не відстати або не зупинитися на місці, потрібно постійно озиратися, переосмислювати свою діяльність, своє місце в тому, що відбувається навколо. Всі ми знаємо, що часто професія вибирається не тільки (і не стільки) як рід занять, але і як певний образ, стиль життя, можливість отримати певний статус в суспільстві. Наразі неабияким попитом на ринку праці користуються нові актуальні спеціальності. Розвиток мережі супермаркетів, ресторанного бізнесу спричинив відкриття такої популярної на даний час професії, як адміністратор (господар) залу. Це особа, що здійснює роботу з ефективного і культурного обслуговування відвідувачів, консультує їх з питань, що стосуються послуг, які надає підприємство.
    Випускники ДНЗ «Шосткинський центр ПТО», що отримали фах «адміністратор (господар) залу» знають усі тонкощі професії, вміють спілкуватися з людьми, відчувати їх настрій та покращувати його своєю працею. У нашому закладі є оснащені сучасним обладнанням лабораторії, де проводиться підготовка фахівців з даної професії, відповідна матеріально-технічна база, завдяки чому наші випускники стають гарними фахівцями своєї справи та завжди працевлаштовані у сферах ресторанного бізнесу.




Наш випускник знатиме: нормативно-правові акти та документи з державного стимулювання функціонування закладів харчування; категорії і види стандартів, іншу нормативно-технічну документацію щодо сертифікації якості сировини, напівфабрикатів та готової продукції; правила і технічні прийоми обслуговування споживачів; основні правила етикету та сервіровки столів; правила міжнародного етикету; техніку і специфіку обслуговування іноземних споживачів; основні товарознавчі, технологічні, санітарні показники якості продуктів; технологію виготовляння страв, напоїв; правила подавання страв, напоїв; особливості оформлення і подавання національних, фірмових та страв на замовлення, страв іноземних кухонь; особливості обслуговування урочистих подій та інших спеціальних заходів; порядок оформлення рахунків та форми розрахунку із споживачами, у тому числі за кредитними картками; основи менеджменту; іноземну мову міжнародного спілкування в межах розмовного мінімуму.

Наш випускник умітиме: організовувати процес обслуговування споживачів; зустрічати і розміщувати споживачів у залі; приймати та оформляти замовлення на обслуговування урочистих подій, інших спеціальних заходів, організовувати їх проведення; керувати роботою офіціантів, буфетників, касирів та інших працівників залу; складати графіки виходу на роботу вказаних працівників, розподіляти їх по бригадах і робочих місцях; здійснювати контроль за своєчасним та кваліфікованим обслуговуванням офіціантами споживачів, правильним проведенням розрахунків з ними; брати участь у розробці оформлення інтер’єру залів, реклами, музичних програм, складанні спеціальних меню; забезпечувати правильне ведення касового журналу; контролювати додержання працівниками правил і норм з охорони праці, протипожежного захисту, виробничої санітарії та особистої гігієни.

Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів матеріалів
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 190
Статистика
Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Урядова "гаряча лінія"

Корисні посилання