Субота, 20.04.2024, 07:39Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

12 квітня в рамках проведення тижня профмайстерності кухарів у групах 25-К та 36-К відбувся теоретичний тур з технології приготування їжі з основами товарознавства, для проведення якого викладач спецдисциплін Швидка Світлана Василівна розробила різнорівневі завдання.  ... Читати далі »

Переглядів: 499 | Додав: admin | Дата: 12.04.2017 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту