Неділя, 28.04.2024, 00:39Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

18:39
КОЗАЦЬКА НАСНАГА

6 квітня з метою організації змістовного дозвілля учнів ПТНЗ та залучення їх до занять фізичною культурою і здорового способу життя в місті Глухів відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнської спортивної гри «Козацька наснага».

Від нашого навчального закладу взяла участь команда, до складу якої ввійшли 8 учасників віком до 19 років. Хлопці, які навчаються за професіями «Тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва (категорії "А", "В", "С"), слюсар-ремонтник, водій автотранспортних засобів (категорія «С»)» та «Слюсар з ремонту автомобілів, водій автотранспортних засобів (категорія «С»)», а саме: Халізов Юрій (гр. 38-С), Цюх Юрій (гр. 38-С), Степанов Анатолій, Макеєнко Валентин, Лисаченко Дмитро, Тенетов Єгор (гр. 18-Т), Слиш Андрій і Лізун Олександр (гр. 34-Т) перетягували канат (за сумою всіх балів хлопці опинилися на ІІІ місці), метали  довбню (посіли ІІ місце), показали всю свою спритність, силу, витримку в естафеті «Герць козацьких джур».

І етап – естафета –– складався з 8 завдань: біг, перестрибування через паркан, пересування вперед в упорі присівши, тримаючи руки позаду, подолання перешкод, перенесення товариша за спиною, стрибки в мішках, біг з вагою – медицинболи по 5 кг, доставка пакета. В естафеті  наші спортсмени посіли І місце. У цьому етапі випробувань взяли участь усі учасники команди.

ІІ етап складався з таких завдань: підтягування у висі (учасники Халізов Юрій, Макеєнко Валентин, Слиш Андрій) – за результатами балів отримали ІІІ місце; змагання з гирями (поштовх) – Степанов Анатолій і Тенетов Єгор – ІІ місце; армрестлінг – Лисаченко Дмитро, Цюх Юрій, Лізун Олександр - ІІ місце.

У ІІІ етапі спортивних змагань учасники боролися на пасках, від нашої команди виступали троє хлопців: Степанов Анатолій, Тенетов Єгор, Цюх Юрій, які посіли  ІІІ місце.  Решта наших учасників взяла участь у випробуваннях «Підніми козака», де отримали загальне ІІ місце.

За організацію та підготовку команди хочемо подякувати керівникові фізичного виховання Безсоновій Світлані Михайлівні та викладачам фізичної культури Савинському Петру Васильовичу й Петрову Артему Олександровичу.
Наші учні продемонстрували свою міць та спритність, кмітливість та згуртованість. Учасники отримали позитивний заряд емоцій! 

У підсумку змагань команда наших хлопців-козаків посіла почесне ІІІ місце. Ми вітаємо своїх учнів і пишаємося ними!

Переглядів: 533 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 2
2 Степанов Анатолий  
Степанов бомба! Я себя люблю

1 Викулька  
Молодцы! Наши мальчишки - лучшие!!! Мы вас любим!)))

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту