29 березня в закладі пройшов конкурс фахової майстерності між групами кухарів, який підготували майстри виробничого навчання Дмитроченко І.П., Зевак0 Т.М., Рогова С.Р. та Мартиненко В.І., яка й провела цей захід.
28 березня викладач спецдисциплін Швидка С. В. для учнів, які навчаються за професією «Кухар, адміністратор (господар) залу», провела кулінарну вікторину, де взяли участь три команди, а саме: учні І, ІІ, ІІІ курсів.
З 5 до 15 березня відбувся ІІ (обласний) огляд-конкурс на краще комплексно-методичне забезпечення предметів «Історія України», «Всесвітня історія» та «Правознавство» у професійних (професійно-технічних) навчальних закладах. <
... Читати далі »
Цього тижня у нашому навчальному закладі розпочалася державна підсумкова атестація випускників, які отримують повну загальну середню освіту, а це - учні груп 24-ОП, 25-К та 26-Т.
20-21 березня учениця нашого навчального закладу Вініченко Ангеліна (група 17-ПР) взяла участь у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти за професією «Продавець продовольчих товарів&r
... Читати далі »
20-21 березня майстер виробничого навчання нашого закладу Лаврененко Тетяна Олександрівна взяла участь у семінарі-практикумі для майстрів в/н за професією «Продавець продовольчих товарів», який відбувся в ДНЗ «Сумський центр ПТО харчових технологій,
... Читати далі »
19 березня представники нашого навчального закладу на чолі з директором Т. Ф. Лазарєвою взяли участь у науково-практичній конференції «Науково-методичне забезпечення професійної освіти і навчання» та представили методичні напрацювання й практичні
... Читати далі »
19 березня учні нашого навчального закладу, а саме представники груп 24-ОП, 25-К, 32-ОП та 33-П на чолі із заступником з навчально-виховної роботи О. С. Афанасьєвою та майстром виробничого навчання О. В. Матузкою відвідали Київський національний університет культур
... Читати далі »