П`ятниця, 20.04.2018Вітаю Вас Гість

Державний навчальний заклад
"Шосткинський центр
професійно-технічної освіти"
      Головна | Мій профіль | Вихід 
Выбрать язык / Choose language:
Russian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Israel
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
Меню сайту
Форма входу
Ми в мережі





Відправити по e-mail

Зворотний зв'язок
E-mail відправника:
Тема листа:
Текст повідомлення:


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Головна » 2018 » Березень » 29 » КОНКУРС ФАХОВОЇ МАЙСТЕРНОСТІ КУХАРІВ
16:35
КОНКУРС ФАХОВОЇ МАЙСТЕРНОСТІ КУХАРІВ

29 березня в закладі пройшов конкурс фахової майстерності між групами кухарів, який підготували майстри виробничого навчання Дмитроченко І.П., Зевак0 Т.М.,  Рогова С.Р. та Мартиненко В.І., яка й провела цей захід. 

Змагалися між собою команди:

  • «Морквинки», учасниці – Куліченко Оксана та Лось Олена, учениці І курсу групи 43-К;
  • «Картоплинки», учасники – Домашлинець Людмила та Федоренко Дмитро, учні групи 36-К, ІІ курс;
  • «Цибулинки» - Антюшко Іван та Левшонкова Олена, ІІІ курс, група 25-К.

На конкурсі необхідно було приготувати страву «Картопля, запечена з овочами й сиром». Ця страва широко розповсюджена в Україні і є українською. До картоплі команди приготували ще по одному блюду на вибір.

Оцінювали конкурс незалежні експерти – журі у складі заступника директора з навчально-виховної роботи Афанасьєвої О. С., старшого майстра Л. П. Андрусенко, викладача спецдисциплін Швидкої С. В.

Перед початком конкурсу юних кухарів привітала Любов Петрівна, побажала успіху, гарного настрою, взаємодопомоги та творчого натхнення. Адже для такого конкурсу ці якості потрібні, щоб вдалим та смачним вийшла страва.

Команди представили себе, а далі перейшли до приготування страв. І поки кухарі готували, групи підтримки від кожної команди розважали журі та глядачів: розповідали історію виникнення овочів, якими названі команди; проводили вікторини, конкурс загадок.

Закінчивши приготування страв, команди презентували їх журі.

Ураховуючи дотримання учасниками техніки безпеки й санітарних вимог, послідовність і технологію приготування страви, зовнішній її вигляд, правила подавання та смакові якості, журі оголосило результати:

І місце – команда «Картоплинки», група 36-К;

ІІ місце – «Морквинки», група 43-К;

ІІІ місце – «Цибулинки», група 25-К.

Вітаємо учасників та переможців конкурсу, який завершився словами Віри Іванівни про те, що справа кухаря – це мистецтво. А ще вона додала: «Шануйте нашу українську кухню. Вона – це такий же спадок українського народу, як мова, література, музика. Це те, чим можна пишатися і що не потрібно забувати. Пам’ятайте, хто ми є! Бережімо наші звичаї та традиції!».

 

Переглядів: 48 | Додав: oksanamaktyr | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук


Учень року

ЗНО

Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів матеріалів
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 235
Статистика
Онлайн
Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1

Урядова "гаряча лінія"

Національна дитяча
"гаряча лінія"





Корисні посилання