Субота, 18.05.2024, 20:22Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

19:11
ЗІРНИЦЯ

8 червня з метою формування почуття патріотизму у підростаючого покоління, набуття учнями знань, умінь та навичок, необхідних майбутньому захиснику Вітчизни; розвитку фізичних якостей та пропаганди здорового способу життя в нашому навчальному закладі пройшла військово-патріотична гра «Зірниця».

Традиційно захід розпочався урочистим шикуванням команд усіх навчальних груп на стройовому плацу біля центрального входу закладу та коротким мітингом з напутніми словами. Зокрема, заступник директора з виховної роботи Олена Сергіївна Афанасьєва зазначила, що «Зірниця» є одним з  етапів виховання молодої людини, під час якого усі представники команд демонструють не лише свою фізичну витривалість, а й розум,  кмітливість, вміння працювати на командний результат. У свою чергу, керівник фізичного виховання закладу Безсонова С.М. також долучилася до теплих слів привітання і закликала усіх до чесної спортивної боротьби, а потім провела стислий інструктаж із дотримання правил безпеки та оголосила порядок проходження змагальних етапів.

Для того, аби вибороти призові місця, командам необхідно було показати свою майстерність у дев’яти конкурсах: представлення команди, естафета з перешкодами, естафета з м’ячем, набивання тенісної кульки, метання гранати на влучність, стрільба з пневматичної гвинтівки, перетягування канату, пісня біля вогнища, приготування каші на вогнищі.

На кожному з етапів змагальників оцінювало компетентне журі. А поки одні учні команд здобували перемогу завдяки силі, влучності, швидкості та спритності, інші у цей час розпалювали вогнище та варили смачну кашу для своїх одногрупників.

Загалом, цього дня усі команди демонстрували волю до перемоги, старанність під час виконання завдань. Хлопці та дівчата показували пристойні навички володіння зброєю та досить влучну стрільбу на «вогневому» рубежі, де найкращим був Потапенко Денис (група 18-Т).

Після напружених конкурсів усі учасники мали можливість поновити витрачені сили біля свого вогнища, скуштувавши справжню солдатську кашу.

У результаті проведення військово-патріотичної гри «Зірниця» переможцем стала команда групи 8-П, друге місце посіла команда групи 21-П, на третьому – команда групи 18-Т. Але без нагород ніхто не залишився. Усі команди-учасниці були нагороджені солодкими призами.

Захід пройшов у дружній атмосфері, адже участь  у спортивних   змаганнях і конкурсах - це перемога над самим собою, це піднесення патріотичного  духу та національної свідомості.

Переглядів: 753 | Додав: admin | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту