18 квітня в групі 45-М (професія «Майстер ресторанного обслуговування. Адміністратор», майстер виробничого навчання Ляшенко О.С.) відбулися пробні кваліфікаційні роботи, під час яких учні виконували роботи на кваліфікацію «майстер ресторанного обслуговування 5 розряду» і виявили в основному достатній рівень професійних знань, умінь та навичок.
19 квітня в групі відбулася Державна кваліфікаційна атестація, на початку якої виступила директор навчального закладу Тетяна Федорівна Лазарєва, бажаючи учням перш за все успіху сьогодні та в подальшому. Тетяна Федорівна наголосила на вагомості придбаної професії, адже майстер ресторанного обслуговування - комплексна професія, яка синтезує в собі обов'язки бармена, офіціанта, адміністратора і на сьогоднішній день дуже затребувана. «Розмір заробітку майстра ресторанного обслуговування залежить від його кваліфікації та складності виконуваної роботи, а ви сьогодні отримуєте кваліфікацію майстра 5 розряду, тож зможете працювати в кращих ресторанах України. Тож бажаю вам успіху! - завершила свій виступ Тетяна Федорівна.
Учнів вітали й інші члени атестаційної комісії, які наголошували, що це професія цікава, творча й успішна!
Відповідально та творчо підійшли учениці до виконання й захисту своїх робіт, і результати задовольнили кваліфікаційну комісію у складі директора Лазарєвої Т.Ф., заступників директора з НР і НВР Дуплик Л. Г. та Карась Л.В., старшого майстра Андрусенко Л.П., викладача спецдисциплін Швидкої C.В.
Ми вітаємо групу із захистом і завершенням навчання! Бажаємо нашим випускникам стати конкурентоспроможними спеціалістами у сфері ресторанного господарства, професійного росту та вдячних клієнтів.
|