18-19 квітня учні та педагоги нашого закладу взяли участь у творчій майстерні в рамках проекту «Упровадження інтегрованого навчання при підготовці кваліфікованих робітників з професій «Кухар», «Кондитер», яка була проведена на базі Шосткинського ВПУ. У заході взяли участь 44 представники із 23 закладів професійної (професійно-технічної) освіти області.
Дану професію нашого закладу представляли викладач спецдисциплін Швидка С. В., майстер виробничого навчання Сєдова Т. П. та викладач іноземної мови Кузьменко Н. М.
Під час заходу вони представили результати дослідження ІІ (проміжного) етапу проекту: мультимедійну презентацію збірника рецептів та технології приготування страв традиційної української кухні, а також відеоролик приготування голубців, а саме: фірмовий рецепт «Новинка з Шостки», розроблений у нашому закладі.
Усі учасники заходу брали участь у чотирьох майстер-класах. Досвідом з використання сучасних виробничих технологій у кулінарному та кондитерському мистецтві поділилися майстри виробничого навчання Рогова С. Р. (майстер-клас «Приготування суші») та Ляшенко О. С. (майстер-клас «Мармеладна фантазія»).
За результатами відпрацювання практичних навичок представники закладу отримали сертифікати учасників.
Висловлюємо подяку всім учасникам проекту та бажаємо успіху в наступному етапі проекту «Сумщина кулінарна», організатором якого є НМЦ ПТО у Сумській області!
|