15 листопада на базі ДНЗ «Сумський центр ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу» відбулося засідання творчої групи в рамках проекту «Упровадження інтегрованого навчання при підготовці кваліфікованих робітників з професій «Кухар», «Кондитер».
У цьому заході взяли участь викладачі з іноземної мови та майстри виробничого навчання кулінарного профілю. Наш навчальний заклад представляла майстер виробничого навчання Сєдова Тетяна Петрівна.
Робочий графік засідання був дуже цікавим та насиченим: методист НМЦ ПТО у Сумській області О.П.Смоленко розповіла про бінарні уроки як шлях реалізації інтегрованого навчання в закладах професійно-технічної освіти та члени творчої групи поділилися своїм досвідом з проведення інтегрованого навчання за професійним спрямуванням.
Майстри та викладачі ДНЗ «Сумський центр ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу» підготували бінарний урок виробничого навчання з використанням англійської мови з професії «Кухар» 5 розряду, майстер-класи з приготування коктейлів, сучасного сервірування столів, приготування м’ясної страви «Гніздечка з перепелиними яйцями».
Методист НМЦ ПТО у Сумській області О.В.Темченко за круглим столом провела презентацію новітніх тенденцій розвитку кулінарного та кондитерського мистецтва в Україні та світі.
Члени творчої групи підготували цікаві майстер-класи з приготування різних страв.
Сєдова Тетяна Петрівна представила майстер-клас з карвінгу (мистецтво художнього різьблення по овочах і фруктах) та створила композицію «Райський сад».
Засідання творчої групи проходило в дружній атмосфері. Педагоги мали можливість поділитися досвідом, обговорити етапи роботи та отримати завдання на навчальний рік.
Учасники дуже вдячні організаторам за приємну зустріч та можливість спілкування для подальшого розвитку у своїй діяльності.
|