9-10 грудня на базі ДНЗ «Сумський центр професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу» відбулася регіональна галузева конференція «Розвиток партнерства між роботодавцями і закладами професійно-технічної освіти – головна умова підготовки робітничих кадрів для галузі громадського харчування», учасником якої стали директор нашого навчального закладу Лазарєва Т. Ф. та старший майстер Андрусенко Л. П.
Конференція проводилася з метою популяризації та презентації робітничих професій, створення позитивного іміджу фахової підготовки кваліфікованих кадрів за професіями сфери харчових технологій і ресторанного сервісу, відродження народних традицій української національної кухні в закладах професійно-технічної освіти області.
До участі в заході були запрошені учні ПТНЗ області, які навчаються за професіями: «Кухар», «Кондитер», «Кулінар борошняних виробів», «Кухар дитячого харчування», «Майстер ресторанного обслуговування», «Адміністратор» (господар залу)». Наш заклад гідно представила учениця групи 40-М Фролова Наталія.
У рамках проведення регіональної галузевої наради відбулися майстер-класи. Майстрами виробничого навчання Сєдовою Т. П. та Ляшенко О. С. було проведено майстер-клас з техніки карвінг «Чарівна симфонія» та виконано фуршетну нарізку «Феєрія свята».
Хочеться зазначити, що презентація нашого навчального закладу відбулася на високому рівні.
|