12 квітня в рамках проведення тижня профмайстерності кухарів у групах 25-К та 36-К відбувся теоретичний тур з технології приготування їжі з основами товарознавства, для проведення якого викладач спецдисциплін Швидка Світлана Василівна розробила різнорівневі завдання.
При виконанні тестових завдань високий рівень знань показали Згадова Євгенія та Будашко Анастасія (група 25- К), а також учні групи 36-К: Федоренко Дмитро, Бондар Юлія, Домашлинець Людмила, Прибильна Катерина. Достатній рівень показали Будашко Ольга, Левша Олександр, Петрова Вікторія (учні групи 25-К) і учні групи 36-К Головченко Сергій і Драган Марина.
Ми вітаємо учнів-кухарів і бажаємо подальших успіхів у навчанні!
|