Субота, 18.05.2024, 21:14Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

16:47
ТИЖДЕНЬ ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ОПЕРАТОРІВ І ОБЛІКОВЦІВ

З 12 до 16 лютого 2018 року в нашому навчальному закладі проходив тиждень професій «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних» і «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення».

Мета тижня полягала в підвищенні інтересу учнів до обраної професії, розвитку їхніх професійних здібностей, прищепленні любові до свого фаху.

Завданням професійного тижня було виявлення талантів серед учнів, розкриття творчого потенціалу учнів і педагогів, демонстрація умінь та навичок з професій.

План заходів був насичений і цікавий на різноманітні конкурси та вікторини. У рамках тижня викладачі Кірік І. М. та Рожкова О. В., майстри виробничого навчання Матузка О. В., Шевцова О. В. провели конкурси фахової майстерності. Майстер виробничого навчання Ошомок Т. І. провела виховний захід до Дня Святого Валентина. Майстер виробничого навчання Тур О. М. – позакласну годину «Інформаційний калейдоскоп "Професія сучасності"». Майстер виробничого навчання Капирсака О. С. у групі 42-ОП провела тематичний захід «Суд над інтернетом».

Під час заходів усі учні продемонстрували теоретичні та практичні знання з професій. Але не тільки учні вищевказаних професій взяли участь у конкурсах. Проведення заходів до Дня закоханих та до Масляної залучило інших учнів, які навчаються за іншими професіями, а в «Інформаційному калейдоскопі» брали участь і учні загальноосвітньої школи № 6 та Шосткинського обласного дитячого протитуберкульозного санаторію. 

Учасники конкурсів отримали подарунки та солодощі, а переможці конкурсу з фахової майстерності – грамоти за призові місця. Так, серед учнів, які навчаються за професією «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення», ІІІ місце посів учень групи 42-ОП Савченко Олег, ІІ місце – Старцева Юлія та Харьков Віталій (гр.32-ОП), І місце - учень ІІІ курсу Бреус Єгор (гр. 24-ОП).

Серед «Обліковців» місця розподілися таким чином:
І місце – Мирошниченко Інна.
ІІ місце – Сорбат Людмила.
ІІІ місце - Тишковець Любов.

Вітаємо учасників та висловлюємо подяку всім, хто взяв участь у заходах під час проведення тижня!

Переглядів: 564 | Додав: ineska2109 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Архів записів
Друзі сайту