3 квітня в групі 25-К (майстер виробничого навчання Дмитроченко І.П.) відбулася поетапна атестація для отримання кваліфікації «кухар 5 розряду».
Сьогодні вже більшість трудомістких операцій здійснюють машини, механізми та автомати, але основні операції кухар виконує вручну. І наші учні, виконуючи певні вправи, впоралися з завданням. Вони готували складні страви з риби та м’яса, гарячі страви та холодні закуски, а також оформляли страви для подачі.
Комісія у складі заступника директора з навчально-виробничої роботи Карась Л.В., старшого майстра Андрусенко Л.П. та викладача спецдисциплін Швидкої С.В. слідкувала за виконанням вправ, оцінюючи кожний крок роботи, і визначила кращих учнів, а це – Крістіна Кобилянська, Євгенія Згадова та Іван Антюшко.
Роботи інших учнів оцінено на достатній рівень, і кожному учневі була надана порада щодо подальшого набуття вмінь та навичок.
А ми вітаємо групу 25-К з черговою атестацією і бажаємо успіху, натхнення та творчості!
|