Четвер, 21.11.2024, 10:00Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 9
Гостей: 9
Користувачів: 0

09:53
ПОЕТАПНА КВАЛІФІКАЦІЙНА АТЕСТАЦІЯ У КУХАРІВ

9 листопада 2020 року в нашому закладі в майстерні кухарів після проходження виробничої практики, яка передбачена навчальним планом, відбулася поетапна кваліфікаційна атестація учнів групи 43-К, які навчаються за професією «Кухар, кондитер, адміністратор (господар) залу».

Свої роботи представляли майбутні кондитери групи 43-К (майстер виробничого навчання Зевако Тетяна Михайлівна). Перед ними було поставлено завдання: приготувати страви, які відповідають кваліфікації кондитера IІІ розряду.

Учні готували вироби з різних видів тіста, різноманітні види тортів. Ними були приготовлені такі кондитерські вироби: печиво, пряники, млинці, тістечка, кекси тощо.

Члени комісії (заступник з НВР Олена Синиця, старший майстер Андрусенко Л.П., викладач спецдисциплін Швидка С.В.) оцінювали теоретичну й практичну підготовку майбутніх фахівців за такими критеріями:

• стан санітарного одягу;

• правильність розрахунків технологічної картки;

• дотримання санітарних вимог з охорони праці та безпеки праці, прибирання робочого місця;

• правила здійснення технологічного процесу;

• показники якості страв;

• оригінальність подачі страв;

• дотримання норм часу.

Учні показали гарні кваліфікаційні навички й уміння, а також високий рівень знань та отримали кваліфікацію кондитера ІІІ розряду.

Ми вітаємо майбутніх фахівців із вдалими роботами й бажаємо успіхів у подальшому опануванні своєю професією!

Переглядів: 501 | Додав: nebylytsiaiuliia | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту