9 листопада 2020 року в нашому закладі в майстерні кухарів після проходження виробничої практики, яка передбачена навчальним планом, відбулася поетапна кваліфікаційна атестація учнів групи 43-К, які навчаються за професією «Кухар, кондитер, адміністратор (господар) залу».
Свої роботи представляли майбутні кондитери групи 43-К (майстер виробничого навчання Зевако Тетяна Михайлівна). Перед ними було поставлено завдання: приготувати страви, які відповідають кваліфікації кондитера IІІ розряду.
Учні готували вироби з різних видів тіста, різноманітні види тортів. Ними були приготовлені такі кондитерські вироби: печиво, пряники, млинці, тістечка, кекси тощо.
Члени комісії (заступник з НВР Олена Синиця, старший майстер Андрусенко Л.П., викладач спецдисциплін Швидка С.В.) оцінювали теоретичну й практичну підготовку майбутніх фахівців за такими критеріями:
• стан санітарного одягу;
• правильність розрахунків технологічної картки;
• дотримання санітарних вимог з охорони праці та безпеки праці, прибирання робочого місця;
• правила здійснення технологічного процесу;
• показники якості страв;
• оригінальність подачі страв;
• дотримання норм часу.
Учні показали гарні кваліфікаційні навички й уміння, а також високий рівень знань та отримали кваліфікацію кондитера ІІІ розряду.
Ми вітаємо майбутніх фахівців із вдалими роботами й бажаємо успіхів у подальшому опануванні своєю професією!
|