21 березня в майстерні кухарів відбулися кваліфікаційні пробні роботи, під час яких учні групи 58-К, які навчаються за професією «Кухар. Адміністратор (господар) залу», готували страви, які відповідають кваліфікації «кухар ІІІ розряду».
Майстрами виробничого навчання Радченко С.Б. та Мартиненко В.І. були створені завдання, по виконанню яких здобувачі освіти представили на розсуд журі страви з риби, м’яса, овочів та борошна.
Майбутні кухарі відповідально та старанно виконали поставлені завдання та показали високі кваліфікаційні навички та уміння.
22 березня учні склали іспит з теоретичної підготовки, і, як сказала викладач спецдисциплін Швидка Світлана Василівна, показали непоганий рівень теоретичних знань.
Вітаємо групу 58-К з першою кваліфікацією та бажаємо успіхів у подальшому!
Під час теоретичного іспиту
|