Субота, 18.05.2024, 15:58Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

19:42
МІСТО ПРОФЕСІЙ

1 червня в Міжнародний день захисту дітей на бульварі Свободи нашим навчальним закладом з метою профорієнтації було представлено виставку «Місто професій», під час якої діти мали можливість ознайомитися з нашими професіями та отримати максимальний ефект задля розуміння їх значущості.

Після короткого майстер-класу від майстрів виробничого навчання діти приступали до роботи, самостійно виконуючи ту чи іншу справу: з кухарями та майстрами ресторанного обслуговування оздоблювали страви, сервірували стіл, займалися карвінгом; на «вулиці Комп’ютерній» розбирали та збирали клавіатуру, материнську плату; автослюсарі та водії надавали майстер-клас щодо заміни колеса з допомогою домкрату. Особливу увагу дітей привертав  ЗІЛ, в якому можна було не лише посидіти, а й ознайомитися з правилами водіння автомобіля. Цікаво було й  на «вулиці Бухгалтерів», адже дітлахи мали можливість заповнити бланки, самостійно перевірити та підрахувати гроші. Також маленьким шосткинцям були надані перукарські  послуги: їм робили сучасні зачіски, плели коси, фарбували нігті, а на «вулиці Продавців» можна було придбати печиво та здобні пиріжки, біляші та іншу випічку. 

Діти та підлітки були в захваті від нашого «містечка» професій і не покидали його до закриття, адже могли спробувати себе в ролі робітників обраного фаху. Ми вдячні директору Лазарєвій Т. Ф., заступнику директора з навчально-виховної роботи Афанасьєвій О. С., старшому майстру Андрусенко Л. П. за ідею та організацію «містечка», адже це принесло радість і задоволення дітям.

Ми сподіваємося, що наше «Місто професій» залишило гарне враження у дітей, яке запам’ятається надовго, а наступного року до нашого «містечка» знову завітають маленькі гості.

Переглядів: 651 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 1
1 Викулька  
Молодці! Як завжди - найкращі!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту