Сьогодні, 13 вересня, в майстерні кухарів нашого навчального закладу учні ІІІ курсу групи 25-К, які навчаються за професією «кухар, кондитер, адміністратор (господар) залу» (майстри виробничого навчання Дмитроченко І. П., Рогова С. Р.), при виконанні перевірочних робіт показали свої професійні навички та вміння, здобуті за час навчання в закладі та під час проходження практики в ресторанах та кафе нашого міста.
Учні готували холодні та гарячі страви з м’яса, яєць, сиру з різними видами соусів.
Під час роботи усі показали свою майстерність у приготування їжі згідно з сучасними вимогами до ресторанного господарства, проявили фантазію та творчий підхід до оформлення страв. Комісія, до складу якої ввійшли заступник директора з НВР Л. В. Карась, заступник директора з НР Л. Г. Дуплик, старший майстер Л. П. Андрусенко, викладач спецдисциплін С. В. Швидка, дала високу оцінку практичним роботам учнів, відзначила гарний рівень підготовки та старання учнів.
Любов Петрівна побажала учням не зупинятися на досягнутому рівні, а йти далі до нових здобутків на шляху опанування такою цікавою та творчою професією, постійно розвиватися й іти в ногу з часом. Адже тільки так можна досягти успіху в майбутньому!
Вітаємо учнів групи 25-К з отриманням кваліфікації «кухар 4 розряду»!
|