Субота, 18.05.2024, 23:45Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

23:32
КОРОЛЕВА ОСЕНІ

22 жовтня в актовому залі нашого навчального закладу відбувся конкурс «Королева осені». У ньому взяли участь 8 найкращих і найкрасивіших дівчат ДНЗ «Шосткинськй центр ПТО», і кожна з них мала змогу продемонструвати свої таланти та почуття смаку, грацію та вишуканість.

Програма свята складалася з різноманітних конкурсів, які повинні були допомогти журі визначити королеву осені.

Спочатку було урочисте представлення учасниць. Кожна з них проявила оригінальність та неповторність у цьому конкурсі, і цим одразу конкурсантки заінтригували журі. Дівчата демонстрували своє бачення чудової пори року – осені в різноманітних формах: власні поетичні шедеври, пісні, прозові твори, театральні постанови.

Другий конкурс, ліричний, мав назву «Осінній вернісаж». Дівчата натхненно декламували вірші про осінь. Усі глядачі активно вболівали за своїх улюблених претенденток. Також підтримували юних красунь і їхні батьки, класні керівники та майстри виробничого навчання. Варто зазначити, що поетичні твори були прекрасними, техніка виконання – чудовою, тому й не дивно, що журі було у захваті!

На третьому етапі конкурсу учасницям потрібно було розкрити свої таланти. Хтось із дівчат співав, хтось – танцював, хтось виступив з театральною пантомімою естрадного артиста, але всі виступи були чудовими, тому не дивно, що після цього змагання зал просто вибухнув вдячними бурхливими оплесками та оваціями.

Останній конкурс мав назву «Дефіле осінньої сукні». У ньому дівчата вийшли на сцену в осінньому вбранні, що надзвичайно вразило і захопило всіх присутніх. Кожен витвір передавав осінній настрій свого творця.

Ось так і закінчилася конкурсна програма. Настав час підсумків та визначення переможниці. Нею стала учениця групи 8-П Демченко Наталія. Окрім цього, звання «Принцеса осені» отримали всі учасниці конкурсу. А учениця групи 25-К Кобилянська Крістіна за результатами таємного голосування вболівальників була нагороджена званням «Королева глядацьких симпатій». Переможниця конкурсу отримала солодкий подарунок (торт) від ПАТ "Шосткинський хлібокомбінат".

Хочеться зазначити, що вся програма святкового заходу була яскравою та насиченою, а завдяки красі осені та красі конкурсанток настрій у глядачів був неперевершеним. Не останню роль у цьому відіграла також і група підтримки, яка протягом усього вечора буквально закидала зал шквалом позитивних емоцій. Не залишили байдужими публіку виступи учнів нашого закладу Олексія Мартиненка, Євгенія Дебди та Василя Ферадова, які дарували чудові пісні всім присутнім дівчатам.

Ось так і завершився чудовий осінній конкурс. Рада учнівського самоврядування висловлює подяку ПАТ "Шосткинський хлібокомбінат" за підтримку і заохочення учасниць конкурсу.

Переглядів: 685 | Додав: admin | Теги: КОРОЛЕВА ОСЕНІ 2015 | Рейтинг: 5.0/10
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту