5 грудня викладачами Швидкою Світланою Василівною та Кузьменко Ніною Миколаївною для учнів ІІ та ІІІ курсів, які навчаються за професією «Кухар, кондитер, адміністратор (господар) залу», було проведено інтегрований позакласний захід «Кулінарний профі».
Під час заходу викладачі об’єднали два предмети: «Технологія приготування страв» та «Англійська мова за професійним спрямуванням», і цікаво було спостерігати, як сприймалися завдання іноземною мовою. Хочеться зазначити, що англійською мовою звучали не лише завдання, а й назви страв та продукти харчування і навіть відповіді учнів. Важко було учням, але вони справилися!
Дві команди (до складу першої ввійшли учні групи 43-К, друга команда – збірна груп 25-К та 36-К) змагалися між собою, відповідаючи на запитання, розгадуючи кросворди, виконуючи завдання з теми «Професія кухар» та «Технологія приготування страв». За підрахунками балів команда ІІ курсу «Ресторатори» перемогла з невеликою кількістю балів, а от команда «Метри», до складу якої ввійшли учні випускних груп, розгубилася, виконуючи фруктову композицію, і, як сказала заступник директора з навчально-виробничої роботи Карась Л.В., їм не вистачило командного духу.
Але конкурс є конкурс: переможець визначився, всі отримали солодкі призи-цукерки, які, до речі, протягом конкурсної програми, були балами, адже кожна команда за виконане завдання отримувала цукерку, і всі учасники зробили фото на пам’ять!
Дякуємо викладачам за пізнавальний конкурс, за цікаві завдання, які наштовхували учнів на самостійну роботу, за креативний підхід та творчий розвиток учнів!
|