26 червня в групі 36-К (майстер виробничого навчання Мартиненко В.І.) пройшла поетапна кваліфікація, під час якої учні показали всі знання, вміння та навички для отримання кваліфікації "Кухар 5 розряду".
Перед початком виконання робіт учнів привітали члени атестаційної комісії, побажали гарного настрою, творчості, адже справжній кухар - це майстер, це творець! "Цікавою, гарною, різноманітною, та смачною буде виглядати страва в руках людини, яка прикладе максимум зусиль та вкладе душу", - так сказала Віра Іванівна, налаштовуючи своїх учнів на роботу.
Майбутні кухарі готували й оформляли страви та кулінарні вироби, які вимагали певних знань та навичок, а саме:
- застосування різних способів кулінарної обробки при готуванні других страв з м'яса, риби, птиці та кролика;
- дотримання та виконання вимог нормативних актів про охорону праці та навколишнього середовища, норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт.
На розсуд комісії були представлені різноманітні страви, які відповідали рецептурі та технології виготовлення страв і кулінарних виробів.
Вітаємо групу 36-К з черговою кваліфікацією!
|