Четвер, 21.11.2024, 12:56Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 9
Гостей: 9
Користувачів: 0

17:09
ГРУПА 36-К - КУХАР 5 РОЗРЯДУ!

26 червня в групі 36-К (майстер виробничого навчання Мартиненко В.І.) пройшла поетапна кваліфікація, під час якої учні показали всі знання, вміння та навички для отримання кваліфікації "Кухар 5 розряду".

Перед початком виконання робіт учнів привітали члени атестаційної комісії, побажали гарного настрою, творчості, адже справжній кухар - це майстер, це творець! "Цікавою, гарною, різноманітною, та смачною буде виглядати страва в руках людини, яка прикладе максимум зусиль та вкладе душу", - так сказала Віра Іванівна, налаштовуючи своїх учнів на роботу.

Майбутні кухарі готували й оформляли страви та кулінарні вироби, які вимагали певних знань та навичок, а саме: 
- застосування різних способів кулінарної обробки при готуванні других страв з м'яса, риби, птиці та кролика; 
- дотримання та виконання вимог нормативних актів про охорону праці та навколишнього середовища, норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт.

На розсуд комісії були представлені різноманітні страви, які відповідали рецептурі та технології виготовлення страв і кулінарних виробів.

Вітаємо групу 36-К з черговою кваліфікацією!

 

 

Переглядів: 506 | Додав: oksanamaktyr | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту