30 січня в групі 45-М (майстер виробничого навчання Ляшенко Олена Сергіївна) було проведено Кваліфікаційні пробні роботи з професії «Майстер ресторанного обслуговування. Адміністратор».
А 31 січня учні склали Державну кваліфікаційну атестацію й отримали кваліфікацію «адміністратор».
Перед початком ДПА майбутніх майстрів привітала директор навчального закладу Тетяна Федорівна Лазарєва, наголошуючи на вагоме значення даної професії, адже функція майстра ресторанного обслуговування – забезпечення чіткого та ввічливого обслуговування відвідувачів ресторану, а адміністратор – це особа, яка готує зал до обслуговування споживачів, зустрічає гостей, проводить розрахунки з клієнтами, складає заявки на одержання товарів, складає попереднє меню для фуршетів, бенкетів та інших заходів.
Отже, як сказала Тетяна Федорівна, ця професія дуже важлива сьогодні, і впевнені, що наші учні під час навчання здобули знання та навички роботи, які їм обов’язково знадобляться в роботі.
Комісія у складі заступника директора з НВР Карась Л. В., старшого майстра Андрусенко Л.П. високо оцінила відповіді учнів, і всі вони отримали кваліфікацію «Адміністратор». Частина з них залишать стіни нашого навчального закладу, отримуючи диплом кваліфікованого робітника, а найкращі та найактивніші учні продовжать навчання на третьому рівні, де здобудуть професію «Майстер ресторанного обслуговування» 5 розряду.
Хочеться виділити Лакозу Світлану, Іванченко Юлію, Близнюк Ларису та Зореву Олесю, які добре справилися з практичним завданням і бездоганно надали відповіді на додаткові запитання.
Вітаємо дівчат та всю групу 45-М з гідним випуском!
|