13 лютого в групі 55-М (майстер виробничого навчання Сєдова Тетяна Петрівна) були проведені кваліфікаційні пробні роботи з професії «Майстер ресторанного обслуговування. Адміністратор».
А 14 лютого учні цієї групи склали державну кваліфікаційну атестацію й отримали кваліфікацію «Майстер ресторанного обслуговування 4 розряду. Адміністратор».
Перед початком ДКА майбутніх майстрів привітала заступник директора з навчально-виробничої роботи Синиця Олена Володимирівна, наголошуючи на вагомому значенні даної професії, адже функція майстра ресторанного обслуговування – забезпечення чіткого та ввічливого обслуговування відвідувачів ресторану, а адміністратор – це особа, яка готує зал до обслуговування споживачів, зустрічає гостей, проводить розрахунки з клієнтами, складає заявки на одержання товарів, складає попереднє меню для фуршетів, бенкетів й інших заходів.
Комісія в складі заступника директора з НВР Синиці О.В., старшого майстра Андрусенко Л.П., викладача спецдисциплін Швидкої С.В. високо оцінила відповіді учнів, які отримали кваліфікацію «Адміністратор». Частина з них залишать стіни нашого закладу, отримавши диплом кваліфікованого робітника, а найкращі учні продовжать навчання на третьому рівні, де здобудуть професію «Майстер ресторанного обслуговування» 5 розряду.
Вітаємо групу 55-М із вдалим складанням державної кваліфікаційної атестації!
|