З 2 до 8 квітня 2014 року в нашому навчальному закладі вдруге розпочався Чемпіонат "За крок до майстерності" серед учнів випускних класів шкіл. Він складається з чоторьох етапів. Першим етапом став конкурс за професією "майстер ресторанного обслуговування". Учасники повинні були приготувати сніданок на одну персону та відповідно оформити стіл.
Перед учасниками та гостями виступили майстер виробничого навчання Сєдова Т.П., колишній випускник закладу Кошель Сергій, який зараз працює в одному з ресторанів Харкова, учениці Крістіна Воронець та Олеся Співак, які ознайомили з правилами сервірування столу та показали майстер-клас з карвінгу.
Учасниці повинні були проготувати бутерброди, оригінально їх оформити, дати назву та правильно подати на сервірований стіл. Дівчата творчо, креативно підійшли до виконання завдання. Усі роботи були цікавими та оригінальними. Після оцінювання робіт компетентним журі усі учасниці були нагороджені сертифікатами та пам'ятними подарунками.
Учасники, гості та присутні залишилися задоволеними Чемпіонатом, адже отримані знання та навички знадобляться їм у подальшому житті.
Чемпіонат триває. Запрошуємо усіх бажаючих випускників проявити себе на наступних етапах. |