Четвер, 02.05.2024, 04:02Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0

10:50
УЧЕНЬ РОКУ 2017

08 лютого в нашому закладі відбувся перший етап конкурсу «Учень року» з метою виявлення обдарованої молоді та надання їй підтримки у творчому, інтелектуальному, духовному і фізичному розвитку.

У конкурсі взяли участь вісім учасників. Учні у формі мультимедійних презентацій представили себе, своє ставлення до світу, розповіли про найважливіші події в особистому житті, ідеал особистості та розкрили  власну формулу успіху.

В оригінальній формі представила себе учениця групи 41-М Фролова Наталія. Учениця групи 33-П Муха Діана дуже жваво і  з захопленням розповіла про свої найважливіші події в житті, а Щепеткова Марина з групи 16-ОП розкрила себе за допомогою вірша.

У кожного є своя улюблена справа. Своє хобі. Кожен віддається їй сповна будь-якої миті, коли приходить натхнення. Тому на конкурсі були представлені матеріали на тему «Світ моїх захоплень», за допомогою яких учні нашого закладу артистично у формі міні-спектаклю розкрили себе.   На сцені актової зали  глядачі побачили не лише учнів, а й завзятого рибалку Пономаренко Андрія, майстриню ажурного в’язання Ліскун Кіру, а Фролова Наталія передала присутнім своє хобі - безмежну любов до художнього римованого слова, прочитавши власний вірш «Молитва за Україну».

У формі творчого проекту «Добро заради майбутнього» конкурсанти підняли питання екології (Кобилянська Христина (група 25-К), Шилова Анна (група 16-ОП)), допомоги дітям-інвалідам, дітям-сиротам, воїнам АТО.

Цікавий проект створила Фролова Наталія, в якому висвітлила свій досвід і  особистий вклад у волонтерський рух.

А Ліскун Кіра, учениця групи 32-ОП, своїм виступом  про безпритульних тварин («Ми відповідаємо за тих, кого приручили») запропонувала,  аби в нашому навчальному закладі було проведено благодійну акцію «Допоможи», щоб кожен учень взяв участь у ній, а всі кошти, зібрані під час акції,  були б передані для стерилізації та догляду за тваринами. «Допомагаючи сиротам, воїнам, стареньким та безпритульним люди стануть добрішими, а світ навколо нас покращиться», - такі слова звучали зі сцени після завершення творчих проектів.
За учасниками весь час спостерігало суворе, але компетентне журі, яке після конкурсу  у своїй промові зазначило, що всі учасники обдаровані, інтелектуальні, розвинені, а тому їм важко було обрати найсильнішого, але переможцем І етапу Конкурсу стала Фролова Наталія, учениця групи 41-М.

Ми вітаємо Наталю з перемогою й бажаємо їй натхнення, успіхів і обов’язково ПЕРЕМОГИ в наступному турі! Ми вболіватимемо за неї!

На фото Наталія Фролова

Переглядів: 420 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архів записів
Друзі сайту