П`ятниця, 26.04.2024, 02:43Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

10:48
УЧАСТЬ В ОБЛАСНОМУ ЗАСІДАННІ ТВОРЧОЇ ГРУПИ З ПРОФЕСІЙ КУЛІНАРНОГО ПРОФІЛЮ

15 листопада на базі ДНЗ «Сумський центр ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу» відбулося засідання творчої групи в рамках проекту «Упровадження інтегрованого навчання при підготовці кваліфікованих робітників з професій «Кухар», «Кондитер».

У цьому заході взяли участь викладачі з іноземної мови та майстри виробничого навчання кулінарного профілю.  Наш навчальний заклад представляла майстер виробничого навчання Сєдова Тетяна Петрівна.

Робочий графік засідання був дуже цікавим та насиченим: методист НМЦ ПТО у Сумській області О.П.Смоленко розповіла про бінарні уроки як шлях реалізації інтегрованого навчання в закладах професійно-технічної освіти та члени творчої групи  поділилися своїм досвідом з проведення інтегрованого навчання за професійним спрямуванням.

Майстри та викладачі ДНЗ «Сумський центр ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу» підготували бінарний урок виробничого навчання з використанням англійської мови з професії «Кухар» 5 розряду, майстер-класи з приготування коктейлів, сучасного сервірування столів, приготування м’ясної страви «Гніздечка з перепелиними яйцями».

 Методист НМЦ ПТО у Сумській області О.В.Темченко за круглим столом провела презентацію новітніх тенденцій розвитку кулінарного та кондитерського мистецтва в Україні та світі.

Члени творчої групи підготували цікаві майстер-класи з приготування різних страв.

Сєдова Тетяна Петрівна представила майстер-клас з карвінгу (мистецтво художнього різьблення по овочах і фруктах) та створила композицію «Райський сад».

Засідання творчої групи проходило в дружній атмосфері. Педагоги мали можливість поділитися досвідом, обговорити етапи роботи та отримати завдання на навчальний рік.

Учасники дуже вдячні організаторам за приємну зустріч та можливість спілкування для подальшого розвитку у своїй діяльності.

 

Переглядів: 460 | Додав: oksanamaktyr | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту