Четвер, 02.05.2024, 14:41Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

18:17
ТИЖДЕНЬ ПРОФМАЙСТЕРНОСТІ МАЙСТРІВ РЕСТОРАННОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ, АДМІНІСТРАТОРІВ

З метою поглиблення знань, розвитку творчої активності учнівської молоді та підвищення її інтересу до обраної професії з 6 до 10 березня в нашому навчальному закладі відбувся тиждень професії «Майстер ресторанного обслуговування, адміністратор(господар) залу».

У перший день пройшла виставка тематичних стіннівок і фотографій під назвою «Життя в навчальному закладі».

Напередодні жіночого свята, у вівторок, 7 березня розпочалася робота святкової пошти «Скринька побажань», також була показана презентація тематичного столу до свята «8 Березня», проведено майстер-клас «Здивуй серветками». Окрасою цього дня була виставка-розпродаж кулінарних виробів, а особливу увагу привернула до себе акція: купи «хот-дог» і отримай глінтвейну подарунок.

Четвер відзначився проведенням конкурсу фахової майстерності між учнями груп 27-М і 40-М, який провели майстри виробничого навчання Ляшенко О.С. і Сєдова Т.П. Конкурс проходив у лабораторії «Навчальний бар». За умовами конкурсу учні презентували себе; змагалися у професійній кмітливості; виконували нарізку овочів, фруктів; з обраних наосліп продуктів формували, готували та подавали страви. Змагаючись у майстерності складання серветок, учні зуміли вразити не лише суворе журі, а й глядачів, які були присутні на заході, адже учасники з заплющеними очима багатьма способами створювали «серветкові орігамі». Висновком цього етапу конкурсу стали слова майстра в/н Сєдової Т.П.: «Уміння красиво складати паперові та матерчаті серветки - цінний і корисний навик, яким повинен володіти майстер ресторанного обслуговування та адміністратор залу».

Усі учасники конкурсу старалися, вражали своєю майстерністю, але конкурс є конкурс, тому члени журі, у складі якого директор закладу Лазарєва Т.Ф., заступник директора з навчальної роботи Дуплик Л.Г., заступник директора з навчально-виробничої роботи Карась Л.В., старший майстер Андрусенко Л.П., викладач спецдисциплін Швидка С.В., оголосили результат: ІІІ місце розділили між собою Максимихін Володимир і Дудка Анастасія; ІІ місце посіла Богомаз Юлія (гр. 27-М); І місце отримала Фролова Наталія (гр. 40-М).

У п’ятницю на урочистому закритті тижня переможців було нагороджено грамотами та цінними призами. А всім іншим учасникам конкурсу оголошена подяка за активну участь.

Переглядів: 704 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 1
1 Викулька  
Молоці! класно!)) Так тримати!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту