Неділя, 05.05.2024, 12:56Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

18:05
ТИЖДЕНЬ ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ

З 27 лютого до 3 березня в нашому навчальному закладі проходить тиждень професійної майстерності з професій «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних, касир (в банку)», «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення». Тиждень розпочався з виставки стіннівок, плакатів, розвивальної та навчальної літератури.

28 лютого майстри виробничого навчання Ошомок Т. І. та Шевцова О. В. у свої групах 41-ОК і 29-ОК провели вікторину «Кмітливий обліковець» з метою виявлення рівня професійної підготовки та майстерності учнів, розвитку їх творчої активності, підготовки до максимальної реалізації на практиці своїх знань, умінь та професійних навичок. Конкурсну програму розпочали учні, висвітлюючи питання історії виникнення професії «Обліковець». Дві команди змагалися між собою, виявляючи свої знання та вміння, які оцінювало компетентне журі, до складу якого ввійшли майстри виробничого навчання Лаврененко Т.О., Матузка О.В. і викладач спецдисциплін Рожкова О.В.

Вікторина завершилась успішно, усі впоралися з завданнями, добре відповідаючи на питання. Тетяна Іванівна та Олена Володимирівна пригостили учасників та гостей здобними пирогами, які приготували власноруч. Задоволені, з піднесеним настроєм учні перейшли до наступного етапу – усний журнал «Сторінками професії», який підготувала та провела викладач Рожкова Олена Володимирівна. Вона розпочала свій захід словами про те, що  одним із найважливіших кроків людини у житті є вибір професії. Це питання дуже важливе та неабияк впливає на подальше життя. Учні з захопленням розповідали про свою професію, відповідали, чому саме її обрали, розкривали особливості цієї професії, її зміст, перспективи та можливість подальшого кар’єрного росту для робітника. Завершився усний журнал такими словами: «Щоб стати гарним обліковцем, необхідна солідна теоретична та практична підготовка. Ви вже обрали собі  професію, то нехай вона приносить вам не лише задоволення, а ще й прибуток!».

Переглядів: 609 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архів записів
Друзі сайту