Субота, 04.05.2024, 19:16Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

18:24
СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ ДО ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ

Із-поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли освітні заклади майорять осінніми квітами й розквітають посмішками вихованців та педагогів.

Відбулося таке свято й у нашому закладі. В актовій залі зібрався весь педагогічний колектив, учні, гості. А учні підготували чудові концертні номери й привітання.

На святі виступила директор Тетяна Лазарєва, яка щиро  привітала педагогів із професійним святом і висловила вдячність за невтомну працю, витримку, терпіння, за любов до обраної справи, самовідданість і багатство душі. До вітального слова долучилася заступник директора з виховної роботи закладу Олена Афанасьєва, яка подякувала педагогам за вагомі здобутки у незамінній і благородній справі та вручила директору закладу грамоту та кубок від Департаменту освіти і науки  Сумської  обласної державної адміністрації Вікторії Гробової за високі показники в розвитку фізичної культури і спорту, а також - грамоту закладу від Департаменту освіти і науки Сумської обласної адміністрації за І місце в загальнокомандному заліку ХХХІІІ обласної спартакіади учнів закладів ПТНЗ у 2018/2019 навчальному році. Також на святі директор відзначила найкращих працівників закладу та вручила їм грамоти й подяки. Зі сцени лунало багато привітань на адресу адміністрації та педагогів закладу. Особливо теплими та щирими були вітання від ветерана-педагога Манжос Галини Акимівни.

Також прозвучали вітання на адресу наших педагогів від представника народного депутата України Ігоря Молотка Олени Шульги, яка, до того ж, вручила колективу солодкий подарунок.

В актовій залі під час концерту учні дуже хвилювалися. Адже для багатьох вихід на «велику» сцену був уперше. Багато пісень, танців, жартів і кумедних сценок змушували глядачів у залі посміхатися й гучно аплодувати.

Своїм святковим концертом учні подарували педагогам гарний настрій, який, сподіваємося, залишиться в них на весь навчальний рік.

 

Переглядів: 341 | Додав: ineska2109 | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту