Понеділок, 06.05.2024, 14:14Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

16:44
СТАРТУВАВ ЛАЙФ-КОУЧИНГ «УСПІШНІ ЛЮДИ – УСПІШНА КРАЇНА»

12 березня в Державному навчальному закладі «Шосткинський центр професійно-технічної освіти» у рамках проведення лайф-коучингу «Успішні люди – успішна країна» відбулося урочисте відкриття Центру розвитку професійної кар’єри, під час якого обговорювалися нагальні питання співпраці влади, науки, закладів освіти і соціальних партнерів професійної освіти на сучасному етапі. Адже колектив нашого навчального закладу активно впроваджує сучасні форми профорієнтаційної роботи з випускниками закладу та школярами міста Шостки.

Під час заходу було проведено Круглий стіл, на якому розглянули питання удосконалення форм і методів профорієнтаційної роботи сьогодення: «Профорієнтація сьогодення – синергія профтехосвіти, роботодавців, науки та соціальних партнерів» – Наталія Самойленко, директор НМЦ ПТО у Сумській області; «Підтримка молоді шляхом діяльності Центрів кар’єри у закладах освіти» – Ніна Сиваєва, заступник міського голови Шосткинської міської ради; «Презентація Центру розвитку професійної кар’єри» – Тетяна Лазарєва, директор ДНЗ «Шосткинський центр ПТО»; «Будова моделі успішного працевлаштування» – Людмила Кошик, директор Шосткинської міськрайонної філії Сумського обласного центру зайнятості, «Будуй кар’єру в Україні» – Алла Ковальова, директор салону «Василиса».


На заході були присутні громадські діячі нашого міста, серед яких Тетяна Горова, директор з кадрових питань ТОВ «Харківенергоремонт» та Галина Тищенко, заступник начальника управління праці та соціального захисту населення шосткинської міської ради.

У рамках заходу з випускниками 2019 року педагогами-коучами нашого закладу та представниками центру зайнятості були проведені тренінгові заняття за локаціями: «Набуття навичок пошуку роботи», «Правила складання резюме», «Співбесіда з роботодавцем».

Не обійшлося в цей день і без квесту. Пригодницький квест, проведений заступником директора з навчально-виховної роботи Оленою Афанасьєвою, дав можливість учням школи № 5 випробувати себе у ролі фахівців з чарівного світу робітничих професій. Школярі захоплено мандрували «Країною майстрів». Під час подорожі побували в ролі перукарів та манікюрників, працювали касирами в майстерні продавців, у навчальному ресторані стали учасниками майстер-класу зі складання святкових серветок. У кондитерській замішували тісто та виготовляли булочки. У кабінеті інформаційних технологій взяли участь у вікторині та продемонстрували свої знання з інформатики.  

Адміністрація Шосткинського центру ПТО запрошує школярів та всіх бажаючих на екскурсії, квести, коучинги в Центрі розвитку професійної кар’єри закладу.

 

Переглядів: 647 | Додав: oksanamaktyr | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту