Понеділок, 29.04.2024, 05:19Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

17:27
ПРОФЕСІЯ СУЧАСНОСТІ

Світ динамічно розвивається. Сучасні технології посідають почесне місце в нашому житті. Людство вже  не уявляє себе без комп’ютерної техніки й програмного забезпечення. Усе це значно полегшує роботу фахівців.

Як же сьогодні визначитися випускникам шкіл з вибором фаху серед такого розмаїття професій? Який їм обрати напрямок, щоб майбутня професія була не тільки улюбленою, але й потрібною та прибутковою?

Шановні випускники! ДНЗ «Шостинський центр ПТО» радий представити вам саме ту актуальну професію, яку ви так довго шукали! «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних. Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення».

То що ж це за професія?

Перевагою є її інтегрованість – два напрямки знань.
Обліковці – працівники, які здійснюють реєстрацію господарських даних, забезпечують оптимальну економічну діяльність шляхом дотримання суворого обліку. Вони належать до складу працівників бухгалтерії.  Найбільш завзяті - постійно підвищують свою кваліфікацію і можуть стати аудиторами, фінансовими директорами або відкривають власний бізнес.

Професія обліковця передбачає оволодіння комп’ютером на високому рівні, тому після опанування основ бухгалтерії, учні починають вивчати інформаційні технології та програмне забезпечення.            Цей напрям спрямований на поглиблене вивчення комп’ютерної техніки, ефективне використання оргтехніки для розв’язування практичних завдань та оволодіння курсом економіки й діловодства. Також опановуються навички проведення монтажу й налагодження комп’ютерних мереж.

Ким стають наші випускники?

Усі переваги професії дають можливість працювати на підприємствах, об’єднаннях різних форм власності, у банківських установах, видавництвах, редакціях, офісах фірм за напрямками:

- оператор з обробки інформації та програмного забезпечення (налагоджування системного й прикладного програмного забезпечення; обслуговування та модернізація персонального комп'ютера, периферійних пристроїв, офісного устаткування; захист інформації; створення документів, таблиць, презентацій, баз даних, графічних об'єктів, анімацій, креслень, тривимірних об'єктів, відеоматеріалів; розробка й створення вебсайтів; розміщення та обслуговування вебсайтів; діагностування несправностей в роботі апаратних засобів і програмних продуктів; проєктування та обслуговування комп'ютерних локальних мереж).

- офіс-менеджер (ведення діловодства, ефективне використання засобів обчислювальної, друкарської, копіювальної та іншої офісної техніки, застосування сучасних технічних засобів і технологічних процесів оброблення документів й інформації, створення анімованих презентацій);

- верстальник (професійна верстка друкованих видань засобами комп’ютерної верстки, створення макетів видань і стилів, додрукова підготовка);

- оператор з обробки баз даних (введення, опрацювання, накопичення, систематизація, виведення інформації, основи бухгалтерського обліку);

- дизайнер комп'ютерної графіки, вебдизайнер (створення об'єктів ділової та ілюстративної графіки, рекламних проєктів й інших видів друкованої продукції);

- дизайнер презентацій і комп'ютерної анімації сторінок (простих Online ігрових програм тощо), а також користувачем інформаційних ресурсів мережі Internet (пошук та обмін інформацією, користування електронною поштою тощо).

Термін навчання:

- на базі повної середньої освіти – 2,5 роки.

Навчаючись у ДНЗ «Шостинський центр ПТО», учні набувають фахових знань, умінь і навичок, готуються застосовувати їх у своїй подальшій професійній діяльності.

Випускники за професією «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних. Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення» мають можливість продовжувати навчання у вищих закладах освіти за напрямками, пов’язаними з використанням бухгалтерського обліку й інформаційних технологій.

Переглядів: 538 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту