Неділя, 05.05.2024, 18:31Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

15:10
ПРОБНІ КВАЛІФІКАЦІЙНІ РОБОТИ В ГРУПІ 36-К

7 лютого в групі 36-К  (професія «Кухар, адміністратор (господар) залу», майстер виробничого навчання Мартиненко Віра Іванівна) відбулися пробні кваліфікаційні роботи з кваліфікації «Адміністратор».

Майбутніх фахівців привітала заступник директора з навчально-виробничої роботи Карась Л.В., побажала  сміливо реалізовувати свої професійні плани на теренах Шосткинщини та за її межами. За словами Любові Володимирівни, професія, за якою навчалися учні, важка, але цікава, вона дає можливість займатися індивідуальною трудовою діяльністю на підприємствах, в ресторанах, кафе, у будь-якій галузі харчової промисловості, хлібопекарському чи молочному виробництві тощо.

Хочемо зазначити, що частина групи 36-К проходила виробничу практику в приватному акціонерному товаристві «Шосткинський хлібокомбінат».  Наші учні зарекомендували себе з позитивного боку. Адміністрації ПрАТ сподобалася робота наших випускників, адже це найактивніша, цілеспрямована молодь, яка приймала участь у всіх конкурсах, змаганнях нашого закладу, а також у заходах міського рівню.

По завершенню практичного екзамену до учнів звернулася старший майстер Андрусенко Л.П. і наголосила на важливості професії адміністратора. Адже це не просто праця, це постійна робота з людьми, тут головним критерієм успіху є комунікабельність та організованість. Навички ділового спілкування, увага та оперативність – це головні ключі до професійного успіху адміністратора. Тому Любов Петрівна побажала учням професійного зросту.

Під час захисту своїх робіт учні показали естетичний смак, уяву, творчі завдатки, тож вітаємо вас, дорогі наші кухарі, з успішним складання пробних робіт  і бажаємо здійснення всіх найсміливіших задумів!

 

Переглядів: 383 | Додав: oksanamaktyr | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Друзі сайту