П`ятниця, 26.04.2024, 08:36Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

12:26
ПЕРША КВАЛІФІКАЦІЯ ПЕРУКАРІВ

26 червня в майстернях нашого навчального закладу пройшла кваліфікаційна пробна робота  у перукарів. Учні І курсу (група 33-П) під керівництвом майстрів виробничого навчання Нечуєвої Л. В. та Болбот В. С. склали практичний екзамен з метою встановлення здобутих знань, умінь та навичок, необхідних для досягнення відповідного кваліфікаційного рівня «перукар».

Перед початком роботи дівчат привітала старший майстер Андрусенко Л. П. Вона звернулася до першокурсниць з такими словами: «Перукар – професія особлива, і вимоги до сучасного майстра перукарської справи дуже високі, тож, крім глибоких теоретичних знань та практичних умінь, перукар має бути освіченим у питаннях гігієни, анатомії, біології, а також уміти доброзичливо контактувати з людьми, знаючи етику та психологію. Отже, бажаю вам успіхів, натхнення й  творчого підходу до клієнтів».

Першокурсниці виконували класичні  чоловічі, жіночі та дитячі стрижки, фарбували волосся та робили  гарячу завивку волосся із застосуванням електрощипців. Кожна з учениць продемонструвала достатньо високий рівень практичних навичок у перукарській справі, але хочеться відмітити, що найкращі роботи з чоловічої стрижки були у Хомовненко Н., Ларченко М., Сало А., Трухан Д., а найкращі жіночі стрижки вийшли у Ільїної Т., Денисової А., Русан Г., Фесюн А. Під час фарбування волосся, дотримуючись вимог з ТБ та норм технологічного процесу, високий рівень вмінь показали Вареник Д., Лазненко К., Терещенко А., Яременко К.

Творчо підійшли до своїх моделей при створення зачісок Ільїна Т., Кошарна Г., Сліпенко Л., Алексієнко А., Сало А., Трухан Д., Терещенко А., Муха Д, Землянська К. 

Ми вітаємо майбутніх перукарів з першою кваліфікаційною роботою, бажаємо натхнення та вдячних клієнтів!

Переглядів: 730 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту