Понеділок, 06.05.2024, 00:15Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

15:48
ОДЯГНЕМО ЄВРОПУ У ВИШИВАНКУ

17 травня на майданчику біля ЦЕВ «Юність» колектив нашого навчального закладу вже втретє святкував День вишиванки та День Європи.

Захід проходив у форматі благодійного ярмарку з метою поширення торгово-продуктового напрямку, який, за словами директора Тетяни Лазарєвої,  є сьогодні один з перспективних напрямків сучасної економіки як у світі, так і в Україні, тож при підготовці майбутніх фахівців у нашому закладі педагогічний колектив цього напрямку намагається не відставати від європейських стандартів.

Майстри ресторанного обслуговування, кухарі та кондитери ДНЗ «Шосткинський центр ПТО» представив широкий асортимент смаколиків, якими пригощали гостей свята. Тут можна було придбати страви української, білоруської, турецької, австрійської, іспанської, італійської,  угорської та іншої європейської кухні.

До ярмарку залучилися й учні загальноосвітніх шкіл №№1 та 11, за участь у якому наш заклад нагородив школярів подяками.

Приємно, що на святі були присутні заступник міського голови Ніна Сиваєва, роботодавці та пенсіонери нашого закладу. Почесні гості прийшли з подарунками, говорили на нашу адресу приємні слова, вітали зі святом. А адміністрація закладу в свою чергу нагородила дипломами за підтримку та співпрацю свого постійного роботодавця Аллу Ковальову  та директора центру естетичного виховання Володимира Кисильова за активну громадську позицію у справі популяризації українських традицій.

Задоволеними і враженими від ярмарку залишилися господарі та гості свята, адже протягом двох годин лунали пісні, вітання і велася продаж смаколиків. За словами старшого майстра Андрусенко Л.П., ми наярмаркували більше двох тисяч гривен, і частина виручених коштів піде на оздоровлення онкохворих дітей, а частина - на розвиток матеріально-технічної бази кулінарного профілю.

Свято пройшло на високому рівні, у дружній спокійній обстановці. Дякуємо всім присутнім і чекаємо на зустріч через рік! Приходьте до нас ще!

Переглядів: 406 | Додав: oksanamaktyr | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту