П`ятниця, 26.04.2024, 16:04Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

19:46
НУМО, ХЛОПЦІ!

30 листопада напередодні Дня Збройних Сил України в нашому навчальному закладі відбувся конкурс «Нумо, хлопці!». Взяли участь у ньому 8 парубоцьких груп закладу. Захід проводився з метою виховання в учнів патріотизму, любові до Батьківщини, прищеплення любові до фізкультури та спорту, здорового способу життя.

Конкурс складався з декількох етапів змагань: представлення та шикування команд, одягання протигазу, естафета з перенесенням вантажу, чищення картоплі, пришивання ґудзиків, перетягування канату.

У конкурсі «Представлення та шикування» команди назвали себе, свій девіз, показали вміння шикуватися та виконувати стройові вправи. Наступним завданням для конкурсантів стало одягання протигазу на швидкість, до того ж враховувався не тільки час, але й правильність виконання завдання. Потім хлопці змагалися в естафеті, дедемонстрували глядачам швидкість, спритність та азарт. Наступними у заході стали, так звані, господарські конкурси, у яких хлопці-учасники продемонстрували свої вміння чистити картоплю та пришивати ґудзики. А останній конкурс «Перетягування канату» не залишив байдужим нікого в спортивному залі закладу. Учасники намагалися показати, хто з них найсильніший, а глядачі своїми оплесками та голосними скандуваннями підтримували улюблені команди. Серед глядачів-уболівальників особливо відзначилися дівчата групи 32-ОП, які впродовж усіх змагань активно підтримували своїх хлопців-учасників.

А оцінювало всі змагання компетентне журі, яке наприкінці й оголосило переможців:

І місце посіла команда групи 18-Т,

ІІ місце  у команди групи 34-Т,

а ІІІ місце посіла команда групи 35-Т.

Із заходу всі поверталися радісні та задоволені. Адже цей конкурс ще раз довів, що у нашому закладі навчається найкраща молодь, найкращі майбутні захисники України, які в потрібний час завжди стануть на захист своє рідної держави.

Вітаємо з прийдешнім святом, Днем Збройних Сил України, усіх учасників, глядачів і, звичайно ж, переможців!

Переглядів: 437 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Вика  
18-Т рулит!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту