П`ятниця, 26.04.2024, 19:42Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

20:36
НУМО, ХЛОПЦІ!

Український воїн, який став на захист рідного дому, дітей, жінок та рідної України завжди відрізнявся мужністю, відвагою та силою. І щоб в черговий раз довести, що юнаки нашого міста – гідні послідовники захисників нашої країни, 4 грудня, напередодні Дня Збройних сил України, в Центрі естетичного виховання пройшов традиційний міський конкурс «Нумо, хлопці!».

Організаційним комітетом конкурсу виступив сектор з фізичної культури і спорту міської ради, сектор  молоді міської ради, військова частина № 3022.

Участь в конкурсі взяло п'ять команд з різних навчальних закладів нашого міста: медучилища, хіміко-технологічного коледжу, вищого професійного училища, ДНЗ «Шосткинський центр ПТО» та професійного ліцею.

Наш навчальний заклад представляла команда «Сини України» у складі: Шведова Владислава (капітан), Атмажитова Сергія, Михайленка Сергія, Михайленка Павла, Портянка Дмитра.   

На фото команда хлопців  "Сини України"  та Демченко Наталія

Конкурси були різноманітні та цікаві. Особливо всім присутнім сподобався перший конкурс «Привітання», де учні навчальних закладів у різноманітних формах представляли себе та свою команду.

Серед інших конкурсних змагань були: наряд по кухні (хлопці повинні були за 1 хвилину почистити якомога більше картоплі), одягання на швидкість захисного комплекту, заряджання магазину, естафета. Усі ці завдання  оцінювало компетентне журі з представників міського ради та військової частини.

Протягом усього заходу вболівальники підтримували учасників своїх команд  різноманітними номерами художньої самодіяльності. Так, від вболівальників нашого навчального закладу виступила Демченко Наталія, яка своїм неперевершеним співом та чудовим голосом просто зірвала шквал овацій та оплесків усіх глядачів.

У підсумку команда юнаків нашого навчального закладу посіла ІІ місце.

Церемонію нагородження  провела керуюча  справами виконкому Олена Кравченко.

Із великим задоволенням, масою найкращих вражень від проведеного свята всі присутні заходу залишили міський Центр естетичного виховання.

Отже, вітаємо команду наших юнаків з ІІ місцем!

 

Переглядів: 552 | Додав: admin | Теги: НУМО_ХЛОПЦІ | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту