Неділя, 05.05.2024, 14:27Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

17:22
НАЙКРАЩИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ДУЕТ СЕРЕД МАЙСТРІВ РЕСТОРАННОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ

Сьогодні, 12 лютого, у рамках тижня фахової майстерності професії «Майстер ресторанного обслуговування. Адміністратор» відбувся конкурс «Найкращий професійний дует», мета якого виявити знання, уміння та навички, отримані учнями груп 45-М та 55-М протягом навчального процесу.

На цей конкурс були запрошені учні 11 класу загальноосвітньої школи №8. І з перших хвилин зустрічі наші дуети поповнилися охочими одинадцятикласниками (до кожної пари приєднався учень), тому організатори сміливо перейменували конкурс на «Найкраще тріо»!

Захід відбувався в навчальному барі. Учасники виконували ряд завдань, серед яких і приготування коктейлів, і сервірування столу, і конкурс на складання серветок різними способами та багато інших.

За виконанням вправ і завдань пильно спостерігало суворе журі у складі директора закладу Тетяни Федорівни Лазарєвої, заступника директора Любові Володимирівни Карась, старшого майстра Любові Петрівни Андрусенко, викладача спецдисциплін Світлани Василівни Швидкої та нашої випускниці Олесі Антипенко.

Перед початком конкурсної програми виступила  Тетяна Федорівна, яка привітала гостей, випускників школи, побажала їм успішно скласти ЗНО та в подальшому отримати професію до душі, яка принесе радість і задоволення.

Звернулася Тетяна Федорівна й до учасників: «Дорогі наші майстри, ваша професія є популярною у сфері ресторанного та готельного обслуговування, й сьогодні вона - одна з найпотрібніших на ринку праці. Майстер ресторанного обслуговування – фахівець, обізнаний з усіма видами обслуговування. І сьогодні у вас є можливість показати свої знання, креативний підхід до роботи. Відчуйте почуття відповідальності  та покажіть усю красу своєї професії».

Конкурс пройшов на одному подиху - цікаво та весело. Учасники отримали грамоти, а переможці, якими стало тріо №3, - ще й цінні подарунки.

По завершенню конкурсу учнів школи пригостили чаєм та смачною булочкою, а ще запросили до нашого тиру, де вони мали можливість постріляти з пневматичної гвинтівки.

Дякуємо учням ЗОШ №8 та класному керівникові Сапегіній Валентині Анатоліївні за участь у нашому заході.

Переглядів: 418 | Додав: oksanamaktyr | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Друзі сайту