Субота, 27.04.2024, 05:18Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

20:52
КВЕСТ «КРАЇНА МАЙСТРІВ» ДЛЯ 4-В КЛАСУ

7 листопада до нашого закладу завітали учні 4-В класу загальноосвітньої школи №5.

У формі квесту «Країна майстрів» колектив ДНЗ «Шосткинський центр ПТО» ознайомив дітлахів з професіями. Наші педагоги провели майстер-класи та конкурси, де діти брали участь і отримували літери, з яких у кінці зустрічі склали завершальне речення.

Побували діти і в нашому спортивному залі, де трохи відпочили, пограли в ігри та взяли участь у невеличкому змаганні.

Знайомство з професіями розпочалося з майстерні продавців. Учні самостійно зважували продукти харчування та, пропускаючи їх через касу, отримували чеки.

Далі школярі, об’єднавшись у команди, відвідали майстерню-ресторан, де навчилися сервірувати стіл за допомогою серветок.

У майстерні водіїв кожна дитина посиділа за кермом легкового та вантажного автомобілів. Натискаючи на педалі, школярі  вивчали призначення автомобільних приладів.

У перукарів учні 4-го класу фарбували нігті та плели коси – хлопчики це робили вперше! Дівчатка ознайомилися з різними видами плетення й самі спробували заплітати коси нашим ученицям.

У майстерні операторів з обробки інформації та програмного забезпечення діти дізналися про особливості цієї професії, її значимість і важливість на сьогодні. У кабінеті інформаційних технологій школярі вперше розглядали комплектуючі материнської плати та системного блоку, самі встановлювали їх. Також хочеться зазначити, що під час вікторини «Знайомі піктограми», діти вразили своїми знаннями.

Ознайомилися четверокласники з професією кухар. Найсмачніша професія, за їхніми словами, дала зрозуміти, що працювати з тістом набагато легше, ніж з пластиліном, адже пухке тісто так легко ліпиться, але в той же час, дотримуючись своєрідних правил, необхідно багато попрацювати, аби тісто не прилипало до рук.  Усі ретельно працювали, а тому  пиріжки-грибочки з тіста вийшли на славу!

Після квесту дітлахів пригостили солодкими пирогами та зробили фото на пам’ять. А з отриманих літер школярі склали фразу, якою працівники нашого закладу дякують усім за участь у грі, за відвідування нашої «Країни майстрів», а саме, учням 4-В класу та їхній учительці Шинко Валентині Борисівні!   

Приходьте до нас! Ми завжди раді приймати гостей!

 

Переглядів: 549 | Додав: oksanamaktyr | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту