П`ятниця, 03.05.2024, 12:30Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

09:54
ФІНАЛЬНІ ЗМАГАННЯ З БАДМІНТОНУ

3 травня учні нашого навчального закладу взяли участь у зональних змаганнях з бадмінтону серед дівчат ПТНЗ за програмою ХХХІ обласної спартакіади, які відбулися в спортивному залі Глухівського ВПУ.

Участь у змаганнях взяли 3 команди: Глухівського ВПУ, ДПТНЗ «Путивльський професійний ліцей» та команда нашого начального закладу, до складу якої ввійшли Скок Євгенія (гр. 28-П) та Ліскун Кіра (гр. 32-ОП).

На урочистому відкритті до спортсменок  звернулися та побажали їм успішних виступів головний суддя, керівники фізичного виховання, тренери.  Поруч з нашими дівчатами були група підтримки та керівник фізичного виховання Безсонова С.М., вони палко вболівали за наших спортсменок. 

Дивовижна гра багато років привертає увагу публіки і знаходить численних прихильників, адже бадмінтон - легка весела розвага. Але так вона виглядає на аматорському рівні, де, як здається, головне - намагатися утримати волан в повітрі, а ось професіоналам, щоб перемогти, доводиться проявляти хитрість, гнучкість, витривалість, ідеальну координацію, незвичайну силу та спритність, уміння розвивати велику швидкість і проводити стрімкі атаки протягом досить тривалого часу.

Наші дівчата, яких тренували викладачі фізичної культури Савинський П.В., Петров А.О. на чолі з Безсоновою С.М., були фізично підготовлені, відчували впевненість у собі, з легкістю відтворювали удари ракеткою – все це дозволило усунути нервозність і негативні емоції, створило позитивний настрій, необхідний для перемоги над суперником, але Кірі та Євгенії не вистачило  професіоналізму, а тому у фіналі дівчата нашого закладу поступилися команді Глухівського ВПУ та посіли почесне ІІ місце.

«Ми недооцінили важливість роботи ніг. Адже саме точні та швидкі пересування по майданчику дозволяють гравцеві опинитися в потрібний час у тому місці, де він зможе завдати технічно правильного удару по волану. Тому в подальшому на тренуваннях ми обов'язково будемо приділяти увагу відпрацюванню техніки пересувань по майданчику і наступного разу одержимо перемогу», - запевнила Безсонова Світлана Михайлівна.

Ми вітаємо нашу команду з почесним ІІ місцем і бажаємо їм у подальшому перемоги!

Переглядів: 684 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту