Вівторок, 07.05.2024, 06:11Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

19:04
ФЕСТИВАЛЬ КОСИ "THE BRAID FEST"

18 травня на майданчику ЦЕВ «Юність» у День вишиванки вперше нашим навчальним закладом було проведено фестиваль коси «The Braid Fest». Цей захід присвячено вишиванкам і україночкам, адже це найкрасивіші дівчата у світі, а ще неперевершеним дівочим косам, які в цей день плели наші майстри виробничого навчання разом з ученицями, які навчаються за професією «Перукар, перукар-модельєр, манікюрник, педикюрник». 

Ведуча заходу, а це – заступник директора з навчально-виховної роботи Афанасьєва О.С., привітала всіх гостей зі святом, розповіла про традицію плетіння дівочої коси, про українську вишиванку й наголосила на тому, що в нашому місті живе чудова молодь, яка любить доглядати за своїм волоссям.

Директор нашого навчального закладу Лазарєва Тетяна Федорівна наголосила на тому, що цей фестиваль проводиться з метою популяризації робітничих професій, відтворення народних традицій таких, як плетення коси, і висловила сподівання, що це свято стане традицією нашого міста, і ми у подальшому будемо проводити такі заходи з метою продовження традицій носити вишиванки та заплітати коси, адже коса – це символ дівчини,  яка несе чарівність і красу. 

На заході були присутні почесні гості:  заступник голови Шосткинської міської ради Сіваєва Н.О., помічник народного депутата І. Молотка Альона Шульга, народний депутат Ковальова А.С., які з радістю привітали наш заклад і мешканців міста зі святом. Побажали всім завжди бути здоровими, щасливими й не забувати українські традиції.

Ковальова Алла Савеліївна подякувала нашим працівникам за якісну підготовку перукарів, які за 16 років перебували в її майстернях на виробничих практиках, побажала подальших успіхів і плідної співпраці з нашим навчальним закладом.

По закінченню свята нашими ученицями було продемонстровано святкові та повсякденні зачіски й вишукані коси на різний смак. Хочеться відмітити, що всі зачіски були створені під час проведення концерту, що представили наші учні разом з керівниками художнього гуртка Трофимець О.Л. і Поворозкою Р.М. 

Завершилось свято флешмобом української пісні, у якому на чолі з директором Тетяною Федорівною Лазарєвою взяли участь адміністрація нашого закладу, педагогічний колектив та учні.

Переглядів: 918 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту