Субота, 04.05.2024, 09:17Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

18:02
ДЕНЬ ЗДОРОВ'Я

У рамках відзначення Всеукраїнського дня фізкультури і спорту та з метою залучення молоді до здорового способу життя 1 жовтня в нашому закладі пройшло спортивне свято «День здоров’я».

День розпочався о 9:00 святковою лінійкою (навіть погода посприяла цьому), на якій зібрались усі учні та педагоги закладу. Після рапорту викладача фізичного виховання Петрова А.О.  заступник директора з навчальної роботи Дуплик Л.Г. урочисто відкрила свято спорту та здоров’я. Також до присутніх з привітальним словом звернулася керівник фізичного виховання С.М. Безсонова.

Усі навчальні групи вишикувалися перед центральним входом, щоб продемонструвати свою любов до здорового способу життя. Кожна команда  мала свою назву, девіз, емблему та пісню або вірш про здоровий спосіб життя. Хочеться зазначити, що всі групи відповідально поставилися до цього конкурсу, їх виступи були цікавими, супроводжувалися віршами, піснями та навіть спортивними танцями. Потім усі присутні перейшли до лісового масиву та розташувалися за стінами закладу, де й відбувалося спортивне свято.

Протягом дня проходили спортивні змагання, естафети, спортивні конкурси, які підготували й провели викладачі фізичної культури Савинський П.В. та Петров А.О.. Під пильним оком керівника фізвиховання Безсонової С.М. усі члени журі ретельно слідкували за учасниками команд, які брали участь у конкурсній програмі.

Спортивне свято складалося з декількох завдань, одним з яких було правильне облаштування та розпалювання вогнища, дотримуючись техніки безпеки, приготування каші. Також серед змагань були такі: стрибках у довжину, набивання тенісних кульок, «кактус», кидання  м’яча із-за голови, метання малого м’яча у ціль, медичний конкурс,  «найповільніший» (проїхати на велосипеді якомога повільніше), смуга перешкод (кидання гранат у ціль, біг між колесами, тунель, лазання по канату).

Учасники продемонстрували високий рівень підготовки, практичні уміння та навички поведінки в екстремальних ситуаціях й успішно впоралися з поставленими завданнями. Ми вітаємо учнів груп 33-П, 46-П і 64-Т із почесним ІІІ місцем, учнів групи 63-К і 70-С – із ІІ місцем, а учнів груп 62-ОП і 43-К із І місцем. Але, незважаючи на результати, переможених не було, оскільки всі команди отримали смачні пироги.

Із давніх-давен український народ найголовнішою цінністю у своєму житті вважав здоров’я. Навіть вітаючись і прощаючись, люди бажали один одному здоров’я. От і ми наостанок усім бажаємо:  «Доброго Вам здоров’я! Бувайте здорові!»

Переглядів: 331 | Додав: ineska2109 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту