27 квітня в рамках проведення тижня психології практичним психологом нашого закладу Гоголь А.О. був проведений виховний захід «Дружба й добро», мета якого розвивати в учнів увагу, уяву, фантазію, пам’ять, комунікативні навички, а також виховувати взаєморозу
... Читати далі »
25 квітня в нашому навчальному закладі в рамках проведення тижня психології стартувала психологічна акція “Подаруй посмішку”, яку організувала та провела практичний психолог Гоголь А.О. Метою цієї акції було створення позитивного психологічного клімату в
... Читати далі »
Щороку наприкінці квітня в нашому навчальному закладі проходить тиждень вшанування пам’яті аварії на Чорнобильській атомній станції, під час якого відбуваються виставки плакатів, газет, тематичні бесіди та виховні години. <
... Читати далі »
19 квітня в спортивному залі нашого навчального закладу з метою пропаганди здорового способу життя серед молоді, підвищення техніко-тактичної майстерності гри в бадмінтон, подальшого розвитку його як спортивного виду відбулися змагання з бадмінтону серед дівчат навчальних груп
... Читати далі »
19 квітня в спортивному залі нашого навчального закладу відбулися змагання з міні-футболу за програмою ХХХІ обласної спартакіади серед дівчат ПТНЗ. У них взяли участь чотири команди: ДНЗ «Глухівське вище професійне училище», ДПТНЗ «Шосткинське вище професійне
... Читати далі »
Вітаємо вас із світлим і радісним святом — Великоднем. Бажаємо вам щастя і радості, віри і благополуччя! Нехай чудесне свято Великодня принесе любов та світло у ваші родини, щирість та добро у взаємини! Здоров’я, миру, поміркованості вам і вашим родинам у поступах на
... Читати далі »
12 квітня під час проведення тижня професійної майстерності кухарів у нашому гуртожитку відбувся виховний захід, присвячений Великодню. Майстри виробничого навчання Зевако Т.М., Мартиненко В.І., Дмитроченко І.П., Рогова С.Р. підготували сценарій, запросили на свято священика, с
... Читати далі »
12 квітня в рамках проведення тижня профмайстерності кухарів у групах 25-К та 36-К відбувся теоретичний тур з технології приготування їжі з основами товарознавства, для проведення якого викладач спецдисциплін Швидка Світлана Василівна розробила різнорівневі завдання.
... Читати далі »