Четвер, 25.04.2024, 17:10Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

17:12
ЗУСТРІЧ З ПИСЬМЕННИКОМ

«Коли йдеш до людей з посмішкою,

вони відповідають тобі тим же»

Максим Кідрук

 

29 жовтня учні ДНЗ «Шосткинський центр професійно-технічної освіти» разом з майстрами виробничого навчання Белясник М.Л., Капирсакою О.С. та Матузкою О.В. відвідали Шосткинську міську бібліотеку ім. Толстого, де відбулася зустріч з популярним сучасним українським письменником Максом Кідруком.

Макс Кідрук відомий як мандрівник, автор перших в Україні технотрилерів і тревелогів. Письменник відвідав більше 30 країн, серед яких Танзанія, Мексика, Еквадор, Нова Зеландія, Бразилія.

Макс Кідрук приїхав у наше місто, щоб презентувати власну творчість, популяризувати українське книговидання та познайомитися з читацькою аудиторією в Шостці. Охочих послухати автора, купити цікаву книгу й отримати автограф було дуже багато, тому довелося добре потіснитися.

Макс Кідрук представив присутнім так звану «солянку» – формат зустрічі, на якій розповів про себе, про подорожі та передумови написання своїх романів. У якості вступу та ближчого знайомства письменник розповів про подорожі, які вражають, які є джерелами нових ідей та які відкривають незвідані світи, спонукаючи мислити, розвиватися й творити.

Після розповідей про свої мандри, про найспритніших тварин гепардів, про найстрашнішу тварину Африки медоїда автор перейшов до своїх літературних доробок. Так письменник познайомив присутніх із романами «Бот», «Твердиня», «Зазирни у мої сни»,  «Жорстоке небо», «Не озирайся і мовчи», «Де немає Бога». Були показані невеликі презентації про кожен із творів і продемонстрована еволюція буктрейлерів до них.

Макс Кідрук ще раз довів присутнім, що читання книг може бути веселим, цікавим, захоплюючим і ненудним.

Всім, хто любить мандри, науку, пригоди та паралельні світи, радимо: не проґавте нагоди познайомитися з творами Макса Кідрука. Не заснете!

Книжки з автографом автора вже в бібліотеці. Принагідно висловлюємо слова подяки працівникам бібліотеки за надану можливість поспілкуватися нашим учням зі справжнім письменником.

Капирсака О.С., майстер в/н

 

 

Переглядів: 431 | Додав: oksanamaktyr | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту