П`ятниця, 29.03.2024, 13:29Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

16:43
ЗОЛОТА МЕДАЛЬ У ВИСТАВЦІ «ІННОВАТИКА В СУЧАСНІЙ ОСВІТІ»

23-25 жовтня 2018 р. ДНЗ «Шосткинський центр ПТО» взяв участь у Десятій міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті» та Восьмій міжнародній виставці освіти за кордоном «World Edu», які проходили в Київському Палаці дітей та юнацтва. Організувала та провела виставку Компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Цього року у виставці взяли участь 545 учасників із 25 регіонів України, Чехії, Словаччини, Польщі, США, Болгарії. Зокрема, 96 закладів професійної (професійно-технічної) освіти, серед яких і наш заклад.

 «Інноватика в сучасній освіті» - єдиний професійний форум освітніх, наукових і науково-технічних інновацій в Україні, на якому широко представлені інноваційні досягнення галузі освіти. Це ефективний майданчик для презентації інноваційних освітніх матеріалів і досвіду, обговорення освітніх проектів тощо. На виставці були представлені творчі роботи та конкурсні матеріали з різних тематичних номінацій, серед яких і номінація «Інноваційне освітнє середовище: нові виклики та сучасні рішення».

Саме в цій номінації взяла участь викладач спецдисциплін Рожкова Олена Володимирівна, яка у своїй творчій роботі «Сучасні інформаційно-комунікаційні технології як складова інноваційного освітнього середовища» представила досвід нашого закладу.  

Робота  високо оцінена журі, і навчальний заклад нагороджено Дипломом та Золотою медаллю.

На виставці, під час проведення конференцій, семінарів, презентацій, майстер-класів, воркшопів, проходили також виставкові експозиції, в яких наш заклад також узяв участь. Майстрами виробничого навчання Ляшенко О.С. та Сєдовою Т.П. була представлена виставка, яка розкривала інноваційні напрямки розвитку в професії «Майстер ресторанного обслуговування».

За активну участь і презентацію інноваційних технологій навчання наш заклад нагороджений Дипломом, а за активну організаторську роботу з упровадження інноваційних технологій в освітню практику  директор Лазарєва Тетяна Федорівна нагороджена  Подякою.

Вітаємо нашого директора й увесь колектив з перемогою! Бажаємо й надалі плідно працювати та досягати таких вершин!

 

Переглядів: 397 | Додав: oksanamaktyr | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 ineska2109  
0
Молодці! Ми, як завжди, - найкращі!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту