Середа, 24.04.2024, 19:08Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

11:27
ЗІРНИЦЯ

    Виховання справжнього патріота України є одним із пріоритетних напрямів виховання молоді в нашому навчальному закладі. Саме тому з метою поліпшення виховної роботи з учнями на основі традицій і звичаїв українського народу, формування в підростаючого покоління патріотичної свідомості, активної громадянської позиції, набуття учнями знань, умінь та навичок, необхідних майбутньому захиснику Вітчизни, та пропаганди здорового  способу життя, розвитку фізичних якостей 3.06.2015 у нашому навчальному закладі була проведена військово-патріотична спортивна гра «Зірниця».
   Гра відбулася на території лісового масиву поблизу Галинковського озера, де було розбите справжнє наметове містечко.

До всіх присутніх звернулися директор навчального закладу Лазарєва Т.Ф. та заступник директора з виховної роботи Афанасьєва О.С., які у своїх  виступах  привітали учнів з початком гри та побажали їм успіхів.
      Кожен учнівський загін мав яскраву тематичну спеціалізовану емблему та відповідну назву команди. Особливо виділялися хлопці з групи 10-ОП – загін «Хортиця»,

збірна команда «Патріот» (групи 19-М, 23-Т та 1-К),

загін «Морячки» (група 8-П).

    Учні всіх навчальних груп закладу змагалися в дев’яти конкурсах: змагання зі стройової підготовки, метання гранати, надання першої долікарської допомоги, подолання смуги перешкод, надягання протигазу та спортивні змагання (швидкісний біг, перетягування канату, передавання м’яча). 

    Уже перший конкурс «Стройова підготовка» показав, що боротьба буде запеклою й цікавою. Так воно й відбулося. 
      Конкурси проходили в дружній, товариській, але водночас й конкурентній атмосфері. Учні підтримували один одного на всіх етапах змагань. Не залишилися осторонь і вболівальники команд. Вони вміло, весело та дотепно підбадьорювали свої команди, що додавало останнім снаги, сили й віри в перемогу.

   Усі учасники показали високий рівень підготовки, що допомагає зміцнити дух та формує патріотичні почуття. За підсумками журі перемогу у військово-патріотичній спортивній грі «Зірниця» здобула команда «Хортиця» групи 10-ОП. Друге місце посіла команда  групи 21-П, третє – команда «Патріоти» (групи 1-К, 23-Т, 19-М). Переможці були урочисто нагороджені грамотами навчального закладу.
    А закінчився захід безкоштовним куштуванням справжньої солдатської каші, від доброго смаку якої всі присутні отримали неабияке задоволення. І вже після обіду учасники змагань розходилися по домівках хоча й втомлені, але задоволені та веселі. 

Переглядів: 540 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту