П`ятниця, 29.03.2024, 13:10Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

13:29
ВШАНОВУЄМО ПЕДАГОГІВ-ВЕТЕРАНІВ
    День працівника освіти - світлий і радісний, хвилюючий і святковий. Для кожного педагога, який сіє в учнівські душі мудре, добре, вічне, дарує їм свою любов, навчає милосердю - цей день є особливим.
     І як людині життєво необхідні врожайні дари осені, так і нам, сучасним педагогам, потрібен величезний життєвий, освітянський і громадський досвід старших колег.
      Тому 1 жовтня в рамках відзначення в області Міжнародного Дня людей похилого віку, Дня ветерана та 4 жовтня з нагоди Дня працівника освіти в нашому закладі відбулося вшанування педагогів-ветеранів. Святкова зала закладу радо вітала педагогів, які вже завершили невтомну працю на освітянській ниві, виховали не одне покоління шосткинців. Серед запрошених були: Лущик Василь Григорович, колишній керівник фізичного виховання, керівник спортивної секції, який пропрацював у закладі 33 роки, Овсієнко Ганна Антонівна, яка вчила учнів російській мові та літературі протягом 30 років, Строкач Лариса Григорівна, колишній викладач історії та правознавства, яка 31 рік вкладала в учнівські душі любов до рідного краю, виховувала патріотизм, була прикладом для молодого покоління, Леонідова Ніна Сергіївна, колишній викладач спецдисциплін, під її керівництвом учні-електрики проходили практику на виробництві, Кірієвський Анатолій Григорович, який 26 років працював на посаді майстра виробничого навчання за фахом "апаратчик фото- та кіноматеріалів і магнітних стрічок".
      На святі виступила директор центру Лазарєва Тетяна Федорівна, яка щиро  привітала педагогів із професійним святом і висловила вдячність за невтомну працю, витримку, терпіння, за любов до обраної справи, самовідданість і багатство душі.
   До вітального слова долучилася старший майстер закладу Андрусенко Любов Петрівна, яка подякувала педагогам за вагомі здобутки у незамінній та благородній справі, педагогічну невтомність та побажала домашнього добробуту та затишку й особистого щастя.
     Від учнів і викладачів центру на адресу ветеранів лунали щирі вітання зі святом та побажання міцного здоров'я, родинного благополуччя. А учні центру подарували всім присутнім святковий концерт.
     У свою чергу педагоги-ветерани, зворушені увагою колективу закладу, висловили слова вдячності за привітання в день професійного свята.
      Святкова зустріч стала для педагогів-ветеранів справжнім днем радісних спогадів, наповненим емоціями від спілкування.
Переглядів: 786 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту