Субота, 20.04.2024, 04:40Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

20:29
ВІЙСЬКОВО-СПОРТИВНА ГРА «ЗІРНИЦЯ»

30 травня у нашому навчальному закладі з метою патріотичного виховання підростаючого покоління, формування громадянських якостей, набуття учнями знань, умінь та навичок, необхідних захиснику Батьківщини, пройшла військово-спортивна гра «Зірниця», в якій взяли участь усі навчальні групи закладу.

Директор нашого навчального закладу Лазарєва Т.Ф., урочисто відкриваючи свято, наголосила на тому, що  гра «Зірниця» – складова частина загальнодержавної системи національно-патріотичного та фізичного виховання дітей та учнівської молоді, основними завданнями якої є пропаганда здорового способу життя, підготовка до служби в Збройних Силах України, розвиток поведінки в екстремальних ситуаціях. «Ця гра сприяє вихованню гарних якостей та навчає вас, молоде покоління, патріотично ставитися до своєї країни», - зазначила Тетяна Федорівна. Вона побажала командам успіху та гідно представити свою групу.

Конкурсна програма розпочалася з представлення команди, в якому капітани здавали рапорт, а потім уся команда виконувала вправи стройової підготовки. Членами журі також було оцінено назву команди, девіз і військово-патріотичну пісню. Після урочистостей та представлення команд розпочалася активна боротьба за перемогу. Гра передбачала наступні конкурси: стрільба з пневматичної гвинтівки; потрійний стрибок; долікарська допомога; метання «гранати» у ціль; «найповільніший велосипедист»; одягання протигазу; подолання перешкод і переміщення по канату; перетягування канату.

Усі учасники продемонстрували високий рівень фізичної підготовки, практичні уміння та навички поведінки в екстремальних ситуаціях і успішно справилися з поставленими завданнями та конкурсами.

Хочеться подякувати в.о. директора Шосткинського міського дитячо-патріотичного клубу фізичної підготовки «Патріот» Лакозі І.М., який був присутній на нашому святі й продемонстрував учням, як правильно потрібно розбирати та збирати автомат. Серед учасників команд було чимало охочих виконати ці вправи, і за допомогою Ігоря Миколайовича наші учні впоралися з такою серйозною справою. 

Але найцікавішим й найсмачнішим був конкурс «Каша», в якому команди, дотримуючись техніки безпеки при розпалюванні вогнища, під керівництвом своїх педагогів продемонстрували вміння та навички куховарити, а ще показали дружні стосунки в колективі та взаєморозуміння.

Члени журі на чолі з директором навчального закладу Лазарєвою Т. Ф. ретельно й справедливо оцінювали кожний конкурс, підраховували бали, враховували й те, що були команди, які складалися лише з  хлопців, та команди, до складу яких входили дівчата, саме тому  місця розподілили так:
ІІІ місце – команди груп 39-Т і 33-П.
ІІ місце – команди груп 26-Т і 32-ОП.
І місце – команди груп 18-Т і 36-К.

Вітаємо переможців! 

Слова подяки висловлюємо організаторам цього свята, а саме: керівникові фізичного виховання Безсоновій С. М., викладачам фізичної підготовки Савинському П. В. й Петрову А. О. А також всім класним керівникам та майстрам виробничого навчання, які допомагали учням у підготовці та проведенні військово-патріотичної гри «Зірниця».

Особливу подяку хочемо сказати нашим кухарям на чолі з головним кухарем Озявою О. П. за здобні смачні пироги, які були вручені всім командам після завершення свята!

Переглядів: 923 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту