Субота, 20.04.2024, 12:40Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

17:36
ВІДЗНАКА ВІД САЙТУ ОСВІТА.UA

12 лютого 2018 року наш навчальний заклад був нагороджений Почесним дипломом за популяризацію педагогічного досвіду від освітнього сайту Освіта.UA та видавництва «Плеяди», а директор Тетяна Федорівна Лазарєва отримала іменну Подяку за сприяння розповсюдженню педагогічного досвіду педагогами закладу.

Таких нагород колектив і директор начального закладу були удостоєні завдяки інноваційній роботі викладачів. Наші педагоги постійно працюють над покращенням навчального процесу, беруть участь в різноманітних заходах, посідають призові місця на різних конкурсах. Підтвердженням цього є неодноразові  перемоги колективу в конкурсах-виставках «Інноватика в сучасній освіті» (остання перемога в листопаді 2017 р.) та «Сучасні заклади освіти».

На думку наших викладачів, справжній педагог повинен працювати на майбутнє, випереджати свій час. Саме тому вони постійно вдосконалюють свою педагогічну майстерність, знайомляться з новими технологіями навчання, застосовують їх у своїй роботі. Викладачі постійно друкуються зі своїми педагогічними наробками на різноманітних інтернет-ресурсах, у пресі, про що мають відповідні дипломи, грамоти, сертифікати. Двоє викладачів закладу Кузьменко Н. М. та Рожкова О. В. у січні цього року отримали від освітнього сайту Освіта.UA та видавництва «Плеяди» особливу відзнаку – спеціальний диплом за узагальнення та популяризацію найкращого педагогічного досвіду освітян України. Викладачі Кірік І. М. та Мехедок І. О. взяли участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Модернізація та наукові дослідження: парадигма інноваційного розвитку суспільства і технологій», яка була організована Національною академією наук України, Інститутом інноваційної освіти та відбувалася 27-28 січня 2018 р. у м. Київ. Їхні роботи були гідно оцінені організаторами та надруковані у збірнику конференції, а викладачі нагороджені іменними сертифікатами.

Як вважає директор Тетяна Федорівна Лазарєва, сучасний педагог повинен обов'язково володіти інноваційними технологіями, якими охоче ділиться зі своїми колегами. Тільки викладач, який йде в ногу з часом, здатний зрозуміти своїх нових учнів і бути їм цікавим. А тому педагоги нашого закладу не збираються зупинятися, а й надалі будуть ділитися своїми педагогічними напрацюваннями в різних джерелах інформації.

 

Переглядів: 679 | Додав: ineska2109 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Архів записів
Друзі сайту