Четвер, 25.04.2024, 23:33Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

09:00
НА НЕ-КОНФЕРЕНЦІЇ "АКАДЕМІЯ ІГРОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ"

27 жовтня 2018 року Мехедок Інна Олександрівна, викладач української мови та літератури нашого закладу взяла участь у непересічному заході – НЕ-конференції «Академія ігрових технологій», який відбувся в Інституті філології Київського університету імені Бориса Грінченка.  На заході були присутні понад 200 педагогів-словесників зі 125 населених пунктів України. Але хочеться зазначити, що Інна Олександрівна була єдиною представницею від закладів професійної (професійно-технічної) освіти України.

З вітальним словом до учасників заходу звернулися директор Інституту філології доктор філологічних наук Олена Володимирівна Єременко та завідувач кафедри української мови доктор педагогічних наук Станіслав Олександрович Караман. А доктор педагогічних наук професор кафедри української мови Людмила Миколаївна Овсієнко під час пленарного засідання розповіла про дидактичну гру в системі практико-орієнтованих методів навчання українській мові.

Основний спікер заходу Заслужений працівник освіти України Олександр Авраменко продемонстрував нові форми взаємодії педагогів з учнями під час навчання українській мові, мотивував учасників заходу на нові творчі звершення.

Учасники «Академії ігрових технологій» мали нагоду відвідати по два майстер-класи з двадцяти, запропонованих викладачами кафедри української мови Інституту філології та інших структурних підрозділів Університету, а також запрошеними спікерами.

Дуже цікаво та насичено пройшли серії майстер-класів з новітніх методик навчання української мови, серед яких були такі:  майстер-клас з формувального оцінювання на основі цифрових технологій в НУШ; використання інтерактивних технологій та ЗМІ для популяризації української мови; використання під час викладання української мови цифрових технологій для реалізації методу Storytelling; модернізація шкільного курсу української мови з використанням комп’ютерних ігор; використання освітньої платформи Classcraft; формування фонетичної й орфоепічної компетентностей учнів; формування в учнів ключових і предметних компетентностей; ігрові технології навчання лексики та фразеології;  синтаксис української мови в інтелектуальних іграх і тренінгах; технології розвитку критичного мислення на уроках української мови у старшій школі;  ефективність використання медіаосвітніх технологій під час вивчення стилістики і культури мовлення; ігрові технології;  техніка усного мовлення та ін.

Іще були автограф-сесія з автором посібника "Українська мова в грі" Оленою Вадимівною Остапченко, а також кумиром усіх філологів країни, автором підручників з української мови та української літератури, посібників з підготовки до ЗНО з української мови та літератури - Авраменком Олександром Миколайовичем!

Усі учасники НЕ-конференції отримали відповідні Сертифікати, авторський посібник Остапченко О.В. "Українська мова в грі", а головне -  радість професійного спілкування!

 

Переглядів: 477 | Додав: ineska2109 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 2
1 oksanamaktyr  
0
Інно Олександрівно, ви - молодець! Бажаю успіху! Так тримати!

2 ineska2109  
0
Дякую!)

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту