Четвер, 25.04.2024, 07:26Вітаю Вас Гість | RSS
Державний навчальний заклад "Шосткинський центр ПТО&...
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 258
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

11:22
УЧЕНЬ РОКУ

     17 грудня в ДНЗ "Шосткинський центр ПТО" відбувся І етап обласного конкурсу "Учень року 2015". У ньому взяли участь представники усіх навчальних груп нашого закладу.
      Конкурс містив цікаві різноманітні завдання. Під час першого з них, що мав назву "Дозвольте відрекомендуватися", учасники представляли себе глядачам, розкривали своє ставлення до світу, власну формулу успіху, поділилися найважливішими подіями в особистому житті і показали шлях до здійснення своєї мрії.
   Приємно відзначити, що більшість конкурсантів вважають ідеалами своїх батьків, завдяки яким вони мають можливість навчатись і реалізовувати власні задуми, розвивати свої творчі здібності і поступово рухатися до здійснення мрії.
      У наступному конкурсному завданні "Мій навчальний заклад і моя майбутня професія" учасники вражали глядачів майстер-класами за  обраним фахом. Так, Тітова Віка ознайомила присутніх з особливостями професії «обліковець, касир банку», Вінніченко Ангеліна  - «продавця», Хільковська Катя – «оператора з обробки інформації та програмного забезпечення». Демченко Наталія, Бобровицька Марина та Пустобород Оксана представляли професію «перукаря», тому вони продемострували свої роботи на моделях- помічницях. Яскравими виявилися майстер-класи майстрів ресторанного обслуговування: Гаркава Альона показала приклад оформлення новорічного столу для закоханої пари, а Яковлева Віка вражала глядачів театралізованим способом приготування різноманітних коктейлів. Слід відзначити, що всі конкурсанти підійшли до цього конкурсу досить серйозно і відповідально. Вони щосили намагалися вразити членів журі і глядачів.
      Долаючи хвилювання під час третього конкурсного завдання "Світ моїх захоплень", учасники з усім притаманним їм артистизмом презентували свої захоплення. Це були в’язані речі, вишиті картини, рушники. Показали свої танцювальні і вокальні здібності.
   Після довготривалої боротьби конкурсантів члени журі визначили переможців. Ними стали одразу дві учасниці: учениця групи 8-П Демченко Наталія і учениця групи 19-М Яковлева Вікторія.
     Саме хтось із них і представлятиме наш навчальний заклад у ІІ етапі конкурсу «Учень року 2015» серед професійно-технічних навчальних закладів області.

То ж побажаємо вдалого виступу й перемоги нашій учасниці!!!

 

Переглядів: 544 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту